Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

"Ποια συνάντηση;"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης διαψεύδει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί συνάντησής του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και για άρνηση στην πρόταση για μείωση αποδοχών!


"Ποια συνάντηση;"
Πριν από λίγο, κυκλοφόρησαν στην Θεσσαλονίκη φήμες που προκάλεσαν... συναγερμό! Σύμφωνα με αυτές, άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον παίκτη και του πρότειναν μείωση αποδοχών. Όπως αναφέρουν οι φήμες ο Σαλπιγγίδης φέρεται να αρνήθηκε, λέγοντας μάλιστα στους ανθρώπους του δικέφαλου ότι «πως μου προτείνετε να κάνω μείωση όταν μου χρωστάτε τόσα πολλά χρήματα; Εξοφλείστε με πρώτα και μετά βλέπουμε». Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει ότι ήδη έχει γίνει προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία ώστε ο διεθνής επιθετικός να κατηφορίσει για δεύτερη φορά στην Παιανία.
Οι φήμες αυτές προκάλεσαν αναστάτωση στον κόσμο της ομάδας, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο «Σάλπι» στο gazzetta.gr, καμία επαφή δεν έγινε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και όλα αυτά που λέγονται είναι απλά φήμες και τίποτα άλλο. «Ήμουν στην προπόνηση και κανείς από την ομάδα δεν με ενημέρωσε για κανένα ραντεβού. Εγώ περιμένω συνάντηση με τη διοίκηση, όπως με έχουν ενημερώσει ότι θα συμβεί. Επαναλαμβάνω, δεν έγινε κανένα ραντεβού», τόνισε χαρακτηριστικά!

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: