Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η γεμάτη νόημα προειδοποίηση του Μαρινάκη!!

Δεν είναι η πρώτη φορά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να πηγαίνει στου Ρέντη με άγριες διαθέσεις. Γράφει ο Μιχάλης Λεάνης.

Η γεμάτη νόημα προειδοποίηση του Μαρινάκη

Γεγονός που επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε χρόνο με διαφορετικούς πρωταγωνιστές στον ρόλο του προέδρου. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που εξαγγέλλεται ένα πρόστιμο 500.000 ευρώ.
Ο Βαγγeλης Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λειτουργεί εν θερμώ. Και ξέρει ότι κατ' αυτόν τον τρόπο μπορεί να αδικήσει εκτός από τους παίκτες και τον ίδιο του τον εαυτό. Αφησε να περάσει ο απαραίτητος χρόνος για να ηρεμήσει και μετά προγραμμάτισε την επίσκεψή του.
Θα σταθω σε μία φράση από τις δηλώσεις του. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η αναφορά του στους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Προειδοποίηση; Τα λεγόμενά του επιτρέπουν παραπάνω από μία ανάγνωση.
Τι ειπε; Οτι δεν τον ενδιαφέρει ποιος επιθετικός θα βγει πρώτος σκόρερ. Σημείωσε ότι όποιος και αν είναι αυτός, δεν θα τον αγαπάει περισσότερο από τους άλλους και υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να δοθεί έξτρα μπόνους στον πρωτεύοντα.
Συμπεραινουμε, λοιπόν, ότι ο πρόεδρος είναι δυσαρεστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των επιθετικών του Ολυμπιακού. Ολων; Κάποιων; Ενός; Θεωρώ ότι δεν έχει τόσο σημασία.
Διαπιστωνει και προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά, ότι κάποιοι-κάποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Οτι τον ενδιαφέρει περισσότερο η προσωπική του προβολή και λιγότερο το καλό του συνόλου. Μπορεί, όπως όλα δείχνουν, ο Γέστε να πληρώνει το μάρμαρο για την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας, αλλά ο Γέστε δεν είναι επιθετικός. Συνεπώς τα βέλη είχαν άλλους στόχους.
Ο Βαλβερδε είναι ένας άνθρωπος πολύ συνετός, ψύχραιμος, χαμηλών τόνων. Εχει παίξει πολλές φορές τον ρόλο του κυματοθραύστη ανάμεσα στον πρόεδρο και τους παίκτες. Αν έχει και ο ίδιος την ίδια άποψη με τον πρόεδρο -δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο- λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας θα κοιτάξει το θέμα να μην πάρει διαστάσεις.
Αυτο δεν σημαίνει, όμως, ότι θα σώσει... τους ιδιοτελείς. Αν ο πρόεδρος συνεχίσει να έχει τα ίδια παράπονα, πολύ φοβάμαι ότι θα την πληρώσουν εκτός από τον Γέστε και άλλοι, όσο ηχηρά ονόματα και αν είναι αυτά.
Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: