Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΟ για Τίμοστσουκ;

Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει το "φλερτ" των Σαουδαράβων με τον Τιμοστσουκ και τα νεύρα του Μαρινάκη με δύο παίκτες του Ολυμπιακού!

ΠΑΟ για Τίμοστσουκ;
Aν τελικά ο ΠAO περάσει στα χέρια του σαουδαραβικού fund, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ο διεθνής Oυκρανός αμυντικός μέσος να αποτελέσει μία από τις «γκλάμουρους» μεταγραφές του!
H πληροφορία αυτή κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ημέρες στην πιάτσα των ατζέντηδων, για να έρθει χθες ουσιαστικά η επιβεβαίωσή της από τον Bλάσση Tσάκα. Tου στυλ πως ο Aνατόλι Tίμοστσουκ τους προτάθηκε από μεγάλο γραφείο μάνατζερ και εξετάζεται θετικά η περίπτωσή του.
Aυτό πάντως που δεν διευκρινίστηκε είναι αν το «πράσινο» φλερτ με τον 32χρονο μεσοαμυντικό της Mπάγερν Mονάχουν είναι για τώρα ή για το ερχόμενο καλοκαίρι (το πιθανότερο).
Tο συμβόλαιό του με τους Bαυαρούς τελειώνει στις 30/6/2012, δεν πρόκειται να ανανεωθεί και ο Oυκρανός είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση με πολλά... μηδενικά. Mάλιστα μπορεί να συμφωνήσει και να ανακοινωθεί από τώρα. Στο παρελθόν πάντως είχε παίξει και στα μεταγραφικά του Oλυμπιακού.
ΡΙΕΡΑ
Η Κέρκυρα τον θέλει, αλλά είναι... πολλά τα λεφτά που ζητάει. Παρότι μάλιστα ο γενικός της διευθυντής, ο Νίκος Λυράκης, ήταν αυτός που είχε κάνει τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο (μετά τη «γνωριμία» του Σίτο με τη Super League μέσω του Πανθρακικού), ο Ισπανός επιθετικός δεν θέλει να ρίξει άλλο το κασέ του.
Στους «κυανέρυθρους» είχε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 350.000 ευρώ, ενώ πλέον έχει πέσει στις 250.000. Κι αυτά τα λεφτά όμως δεν τα βρίσκει στην Ελλάδα, όπως δεν τα βρήκε και στο Μεξικό. Ο μικρός Ριέρα διαπραγματεύτηκε με την Πουέμπλα (την ομάδα στην οποία μετά τον Παναθηναϊκό συνέχισε ο Λουίς Γκαρσία, μετρώντας 16 συμμετοχές και 7 γκολ), αλλά η μεταγραφή του δεν έγινε.
ΡΟΖ...
...και έχει να κάνει με γνωστό ξένο προπονητή που δουλεύει στη χώρα μας και είναι «in love» με πανέμορφη συμπατριώτισσά μας (και αρκετά νεότερή του). Σε βαθμό μάλιστα που, σύμφωνα με τις... κακές γλώσσες, του έχει πάρει τα μυαλά, κάτι που τον επηρεάζει και στη δουλειά του.
Ο άνθρωπος έχει γυναίκα και παιδιά που τον περισσότερο καιρό όμως βρίσκονται στην πατρίδα τους και έτσι μπορεί και χαίρεται απερίσπαστος τον έρωτά του ακόμη και στο σπίτι του. Αλλωστε και οι... παντρεμένοι έχουν ψυχή. Μόνο που το τελευταίο διάστημα το «ένοχο μυστικό» του... βρώμισε και έτσι το έμαθαν πολλοί, ακόμη και στην ομάδα του. Από τους πρώτους μάλιστα ήταν ο πρόεδρός της!
ΤΣΑΚΙΡΗΣ
O πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Πανιώνιου δεν έχασε την ευκαιρία... facebookικά να πανηγυρίσει με το δικό του οπαδικό στυλ τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο. Ανεβάζοντας λίγη ώρα μετά το τέλος της κυπελλικής αναμέτρησης μέσω του κινητού του Blackberry στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το εξής post: «Τeleia+paula smyrni eisai kavla!»! Μέχρι χθες το πρωί το εν λόγω είχε 117 likes...
ΦΕΡΕΪΡΑ
Ευτυχώς που ο Ελευθερόπουλος έχει... κρεμάσει τα γάντια του γιατί διαφορετικά ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ικανός να υποστηρίξει πως στο εύκολο 0-3 του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη έπαιζε τέρμα ο «Ελέ», ενώ προχθές με τον Παναθηναϊκό ο Πανιώνιος έβαλε τον Σιδεράκη και τους απέκλεισε...
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο Φερέιρα έκανε το λάθος (στο δημιουργικό κομμάτι) για δεύτερη φορά, μετά την Κέρκυρα, και στη Νέα Σμύρνη να του «φορέσει» δύο αμυντικά χαφ, τους Βιτόλο, Σιμάο. Και μπορεί την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ εκ του αποτελέσματος να μην του κόστισε (η στατιστική πάντως... προειδοποίησε με το 46-54% στην κατοχή της μπάλας), με τον Πανιώνιο όμως το πλήρωσε με τον οδυνηρό αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο προφεσόρε Ζεσουάλδο δεν θέλησε να... ρισκάρει, αλλά από τη στιγμή που δεν ερχόταν το γκολ, «καθηλώνοντας» για 120' τον Κώστα Κατσουράνη στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας στέρησε από την ομάδα του τον μοναδικό μέσο που θα μπορούσε να του περάσει κάθετες πάσες και γενικότερα να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Σιδεράκη.
Πόσω μάλλον από τη στιγμή που... ξέχασε στον πάγκο και τον Κλέιτον για λόγους ξεκούρασης. Γενικότερα τον τελευταίο μήνα η πίεση και οι ευθύνες έχουν επηρεάσει και κάπου αποπροσανατολίσει τον Πορτογάλο...
ΑΜΠΝΤΟΥΝ
Στην πιάτσα των ατζέντηδων λένε για τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό πως είναι ένας από τους δύο παίκτες (ο άλλος ο Γέστε) που έχουν απογοητεύσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε βαθμό που σχεδόν δεν θέλει να τους βλέπει.
Μάλιστα ο «ερυθρόλευκος» πρόεδρος φέρεται να έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του πως, αν είναι να φύγει από τον Ολυμπιακό, να γίνει με πώληση και σε καμία περίπτωση με τη μορφή του δανεισμού. Για αυτό άλλωστε και θεωρείται σχεδόν αδύνατο να βρεθεί τώρα ομάδα της Super League που θα του καλύψει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: