Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

"Πρώτη φορά πέφτουν ψιλές στα αποδυτήρια;"

Δική του θεώρηση για την καταγγελία περί ξυλοδαρμού που έκανε ο Νίκος Βασιλείου, φαίνεται πως έχει ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης. Φανταστείτε τι γίνεται στα αποδυτήρια...

"Πρώτη φορά πέφτουν ψιλές στα αποδυτήρια;"
Ο ισχυρός άνδρας των "πράσινων" νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και δεν είχε πλήρη επίγνωση του τι είχε συμβεί χθες στο γήπεδο της Φυλής.
Με το που βγήκε, όμως, πήρε αμέσως θέση και αναρωτήθηκε... "Πρώτη φορά βλέπετε να πέφτουν ψιλές στα αποδυτήρια;"! Σχολίασε, μάλστα, πως θα έπρεπε να έχει καταγγελθεί με διαφορετικό τρόπο κι όχι 48 ώρες μετά για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις!
"Πριν λίγο μου το είπαν γιατί μόλις βγήκα από το νοσοκομείο. Ο Βασιλείου είναι σημαία της ομάδας, από τα 14 του, από Γ' τοπικό κι έφτασε να παίζει στα μεγάλα σαλόνια και το ήθος του το γνωρίζουν όλοι κι αναφέρονται σ' έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και πολύ καλό παιδί.
Ούτε ξέρω τι έγινε. Επικοινώνησα μαζί του και θεωρώ ότι τα θέματα επιλύονται με διαφορετικό τρόπο.
Περισσότερα δεν μπορώ να πω. Ζήτησα βοήθεια από τον κ. Μαρινάκη και το σωματείο του πέρυσι που μπήκα στο χώρο του ποδοσφαίρου και με βοήθησε πολύ. Για να λέμε και τα καλά του χώρου.
Ό,τι συμβαίνει θα πρέπει να επιλύεται με διασυλλογικό τρόπο κι όχι με δημοσιεύματα και δημιουργία εντυπώσεων.
Ανεξάρτητα απ' όλα είμαι ξεκάθαρος κι απέναντι σε όλα τα σωματεία και στον Ολυμπιακό το λαοφιλέστερο, τα προβλήματα πρέπει να λύνονται με περισσότερο σεβασμό κι όχι με επιπόλαιο τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον χαρακτήρα που χτίζουμε ως ομάδα.
Με απόλυτη ευλάβεια υπηρετούμε το ποδόσφαιρο. Είμαι ένα χρόνο στον χώρο κι όποιος
έρχεται στη Φυλή του παρέχουμε ό,τι μπορούμε για να αποδώσει καλύτερα κι ο φίλαθλος να έχει την καλύτερη φιλοξενία.
Δεν μπορεί μετά από 48 ώρες να γίνεται η καταγγελία και να μην έχει καταγγελθεί στον πρόεδρο ή όποιον τον αντικαθιστούσε και να βγαίνει αυτό το δημοσίευμα. Η προσέγγιση η δική μου είναι εντελώς διαφορετική, αν δεν ξεχωρίζουμε τα μείζονα από τα ελάσσονα.
Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα συνέβαινε το ίδιο θα έκανα, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό. Δεν θα είχαμε φτάσει σ' αυτό το σημείο αν το επιλύαμε με τον δικό μου τρόπο. Ο Ν. Βασιλείου παρασύρθηκε από κάποιους ανθρώπους…
Ψιλές στα αποδυτήρια δεν έχετε δει να πέφτουν; Δεν είπα ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιείται το συμβάν, αλλά να αντιμετωπίζεται διαφορετικά.
Αν ενημερωνόταν ο πρόεδρος ή όποιος τον αντικαθιστούσε θα μπορούσαμε να το επιλύσουμε το θέμα διαφορετικά κι όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις.
Πήρα τηλέφωνο τον Νίκο θα επικοινωνήσω με τον ομόλογό μου και θα διαπιστώσω ποιες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα", σχολίασε μέσω του "Sentra 103,3" ο πρόεδρος του Θρασύβουλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: