Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Γυρίζει σελίδα ο Ηρακλής!!

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση κάλεσε με ανακοίνωσή του ο Γ.Σ Ηρακλής, για την Παρασκευή 20/01, προκειμένου να προχωρήσει το θέμαμε την ΑΕ Ποντίων.


Γυρίζει σελίδα ο Ηρακλής!
Ο Θεσσαλονικείς είναι έτομοι για αλλαγή σελίδας. Στην έκτακτη Γ.Σ. θα  συζητηθεί «η προοπτική σύναψης σύμβασης παραχώρησης σήματος και επωνυμίας του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ προς το Τμήμα Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ενωση Ποντίων Κατερίνης»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλούνται τα μέλη του Γ. Σ. Θεσσαλονίκης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 20/1/2012 και ώρα 17.00, στο ξενοδοχείο CAPSIS HOTEL, Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη και σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας την ίδια ημέρα και ώρα 19.00, στον ίδιο χώρο με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Εκλογή Πρόεδρου Γενικής Συνέλευσης.

2. Διάλυση του Τμήματος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ.

3. Προοπτική σύναψης σύμβασης παραχώρησης σήματος και επωνυμίας του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ προς το Τμήμα Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ενωση Ποντίων Κατερίνης», με απώτερο σκοπό την προοπτική ευρύτερης συνεργασίας και την υπό όρους ίδρυση νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη που έχουν καταβάλει τη συνδρομή του έτους 2011.

Σημειώνεται ότι στη Συνέλευση που έχει οριστεί να διεξαχθεί την 20/1/2012 και ώρα 17.00, απαρτία υπάρχει με την παρουσία του μισού (½) πλέον ενός (1) των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών, στη δε της 20/1/2012 και ώρα 19.00, απαρτία υπάρχει ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων μελών».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: