Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Δραματική πρόκριση για Νάπολι!!

Δραματική πρόκριση για Νάπολι
Πολύ κοντά στο να πέσει θύμα μεγάλης έκπληξης στο Κύπελλο Ιταλίας βρέθηκε η Νάπολι. Μέσα στην έδρα τους οι «παρτενοπέι» αναγκάστηκαν να κυνηγούν στο σκορ, αφού η Τσεζένα προηγήθηκε με γκολ του Ποπέσκου στο 20’ και στη συνέχεια προσπάθησε να κρατηθεί στο ματς με μαζική άμυνα. Τελικά ένα τέρμα του Πάντεφ –που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους- τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, διαμόρφωσε το 2-1 που έδωσε την πρόκριση στους "8" στην ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι.

Όπως είναι φυσικό, ο Βαγγέλης Μόρας, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Τσεζένα, έμεινε εκτός αποστολής.
Για περισσότερη από μία ώρα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντέξουν στο σφυροκόπημα του Καβάνι και της παρέας του, με τον Ουρουγουανό να χάνει πολλές ευκαιρίες αλλά να εξιλεώνεται στο 65’, όταν ισοφάρισε για λογαριασμό της ομάδας του.

Η λύτρωση για τους φίλους της Νάπολι στο «Σαν Πάολο» ήρθε από τα πόδια του Γκόραν Πάντεφ. Ο Σκοπιανός εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και αντί για ψηλά, έστειλε την μπάλα να διαγράψει μια χαμηλή πτήση προς την αφύλαχτη γωνία του Ραβάλια. Ο γκολκίπερ της Τσεζένα άργησε να αντιδράσει και ο διαιτητής μετά από συνεννόηση με τον βοηθό του, έδειξε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, το γκολ μέτρησε, με το ριπλέι –αν και δεν φαίνεται καθαρά- να δικαιώνει τους διαιτητές για την απόφασή τους.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: