Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Οι τελευταίες λεπτομέρειες!!

Κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες απομένει να ρυθμιστούν ανάμεσα στον Άρη και τον Μανουέλ Μασάδο, για να αναλάβει ο Πορτογάλος την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες
Στην Αθήνα παραμένει ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, με τον Μανουέλ Μασάδο.
Οι δύο άνδρες έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία και απομένει να ρυθμιστούν τελευταίες λεπτομέρειες για να υπάρξει στη συνέχεια κάτι επίσημο και να αναλάβει ο Πορτογάλος την τεχνική ηγεσία των "κίτρινων".
Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν αρχικά, με την προοπτική να επεκταθεί για έναν ακόμα χρόνο αν το καλοκαίρι είναι αμφότεροι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους. Οι υπόλοιποι διοικητικοί παράγοντες του ΑΡΗ έχουν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, για να ασχοληθούν με άλλα ανοιχτά ζητήματα.

Σε εξέλιξη είναι επίσης οι διαπραγματεύσεις με τον Σέρχιο Κόκε. Το γεγονός ότι ο Ισπανός πήρε άδεια και ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του ΑΡΗ δείχνει αν μη τι άλλο ότι έχει ρίξει νερό στο κρασί του, έχει μειώσει τις απαιτήσεις του και είναι αποφασισμένος να προσαρμοστεί στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Σε εκκρεμότητα παραμένει ακόμα η οφειλή του Κόκε στον ΑΡΗ από την εξαγορά του συμβολαίου του, όταν έφυγε με προορισμό τις ΗΠΑ αλλά και αυτό το ζήτημα είναι προς διευθέτηση. Δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να υπάρξει εξέλιξη και στην υπόθεση του Ισπανού επιθετικού, που είναι πιο περίπλοκη από αυτήν του Πορτογάλου προπονητή. Όπως όλα δείχνουν πάντως οι πιθανότητες είναι να οδηγηθούμε σε διπλή συμφωνία για τον ΑΡΗ.
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: