Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Θα επέμβει η ΕΠΟ για την καταγγελία του Βασιλείου;

Δεν έχει γίνει καταγγελία στην ΕΠΟ για το περιστατικό ξυλοδαρμού του ποδοσφαιριστή Βασιλείου στο "Καραϊσκάκη", αλλά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία μπορεί να επέμβει αυτεπάγγελτα.

Θα επέμβει η ΕΠΟ για την καταγγελία του Βασιλείου;
Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, ούτε ο Θρασύβουλος, ούτε ο αρχηγός του Νίκος Βασιλείου που κατήγγειλε το περιστατικό στον Τύπο, δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία.
Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθεί με το θέμα η αθλητική δικαιοσύνη.
Είναι στην ευχέρεια της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να επέμβει αυτεπάγγελτα, βασισμένη σε δημοσιεύματα του Τύπου, καθώς υπάρχουν γραπτές αναφορές για το περιστατικό και στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο.
Θα μπορούσε να είχε κάνει το ίδιο και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, εάν υπήρχε βέβαια, καθώς μετά την απομάκρυνση Φάκου και Αντωνακάκη δεν έχει οριστεί ο αντικαταστάτης τους...
Πάντως εάν υπήρχε επίσημη καταγγελία για την επίθεση, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακού – Θρασύβουλου και καταγραφή του γεγονότος στο φύλλο αγώνα, θα υπήρχαν πολλές πιθανότητες τιμωρίας των «ερυθρολεύκων».
Ωστόσο τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς εκτός του Βασιλείου πρέπει να βρεθούν άλλοι μάρτυρες προκειμένου να επιβεβαιώσουν την επίθεση...
Το σίγουρο είναι ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε εάν τελικά ασχοληθεί με τις καταγγελίες η αθλητική δικαιοσύνη.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: