Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Aλήθειες και ψέμματα!!

Το... χαστούκι-αποκλεισμός από τον Πανιώνιο ήταν λογικό και επόμενο να δημιουργήσει γκρίνια, συζητήσεις επί συζητήσεων και αναλύσεις σχετικά με το τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός θύμισε τα... εγκλήματα του καλοκαιριού.

Aλήθειες και ψέμματα
Γράφει ο Νίκος Αθανασίου.
Το μικρό ρόστερ και το ντεφορμάρισμα του τελευταίου διμήνου είναι για πολλούς η πρωταρχική αιτία. Για κάποιους άλλους τα... λάθη του Φερέιρα(ξέρετε τι είναι να μην μπορεί να μάθει στον 28χρονο Τοτσέ να τελειώσει μια φάση) και για τους συνήθεις υπόπτους οι κακοί δημοσιογράφοι που έκαναν άνω κάτω την ομάδα σχετικά με τον στόπερ που ο Φερέιρα έχει ζητήσει επειδή... ξέμεινε από τους τραυματισμούς και το Κόπα Άφρικα. Είναι οι ίδιοι που μοίραζαν το σότο με τον Αλ Σαούντ, οι αγαπητικοί του Τσάκα που... έταζαν Ροναλντίνιο μέσα από τα πρωτοσέλιδα τους.
Όπως και να'χει αυτή η αποτυχία και ο τίτλος που πετάχτηκε έτσι εύκολα έκαναν πολύ κόσμο να ξεχάσει για ποιον ακριβώς Παναθηναϊκό μιλάμε. Και φυσικά δεν πρόκειται για δικαιολογία αλλά για ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ομάδα που αποκλείστηκε από τα αμούστακα του Μάντζιου και από τους ξυλοκόπους της Οντένσε βρίσκεται αυτή την στιγμή στο +2 από τον Ολυμπιακό και αν περάσει από τα Γιάννενα γίνεται και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ας θυμήθουμε, όμως για ποιον Παναθηναϊκό μιλάμε:

* Για έναν Παναθηναϊκό ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ από τους μετόχους και από ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου του. Οι πρώτοι έχουν... εξαφανιστεί και αδιαφορούν προκλητικά και οι δεύτεροι ήταν 9.200 σε παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Αν δεν ήταν οι οργανωμένοι το ΟΑΚΑ θα ήταν άδειο!

*Για έναν Παναθηναϊκό που το καλοκαίρι ξεπούλησε ότι καλύτερο είχε για να βγάλει την χρονιά και στηρίχθηκε σε φθηνές λύσεις που βγήκαν χάρη στο «μάτι» του Φερέιρα και δεν θα ήταν μόνο δύο(Ζέκα και Κουίνσι) αν το... αόρατο χέρι δεν έκοβε και άλλες εισηγήσεις του Πορτογάλου.

*Για έναν Παναθηναϊκό απροστάτευτο από το «ερυθρόλευκο» σύστημα, για έναν Παναθηναϊκό που δεν έχει τρόπους και δύναμη να αντιδράσει σε όσα μηνύματα του στέλνουν μετά το +5 της Τρίπολης.

*Για έναν Παναθηναϊκό που δεν έχει την δυνατότητα να παίζει με τον κόσμο στο πλευρό του στα εκτός την ώρα που οι απέναντι παίζουν φιλικά δεξιά και αριστερά.

*Για έναν Παναθηναϊκό με άδεια ταμεία, που χρωστάει 4 μήνες στους ποδοσφαιριστές και που δεν έχει 250.000 για να φέρει στόπερ που έχει ζητήσει ο προπονητής για να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

*Για έναν Παναθηναϊκό που επί τέσσερις μήνες έγινε ρεντίκολο της κοινωνίας εξαιτίας κάποιου Τσάκα, ο οποίος φερόταν ως πρόεδρος της ΠΑΕ και έτοιμος να φέρει από Σιόβα μέχρι... Μέσι!

*Για έναν Παναθηναϊκό με ρόστερ 13-14 ποδοσφαιριστών και χωρίς να έχει την δυνατότητα να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες του.

Αυτός, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι ΠΡΩΤΟΣ. Αυτός ο Παναθηναϊκός παλεύει κόντρα σε όλους και σε όλα για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Εναντίον όλων, κόντρα σε εχθρούς και «φίλους» που σαν τα... σαλιγκάρια βγήκαν μετά τον αποκλεισμό για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους, όπως έκαναν με τον Καραγκούνη. Για μια ομάδα που πάει στα Γιάννινα και πρέπει να περάσει πάση θυσία από τους Ζωσιμάδες. Το «διπλό» είναι τεράστιας σημασίας, σε ένα ματς που το βλέπουν σαν... μπλόκο οι απέναντι και για αυτό έβαλαν το αγαπημένο τους παιδί, τον Σπάθα.

Αυτός ο Παναθηναϊκός αξίζει να στηριχθεί ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Αυτή η ομάδα και αυτός ο προπονητής το αξίζουν και θα το αξίζουν ότι και αν γίνει στο τέλος της ημέρας...

πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: