Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα με 1-0!!

Ο Παναθηναϊκός πήγαινε όλο αυτό το διάστημα, με τις μηχανές στο «κόκκινο». Γράφει ο Μιχάλης Τσώχος.
Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα με 1-0
Με ένα περιορισμένο ρόστερ, κατάφερνε να ξεπερνά τα εμπόδια των αντιπάλων στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας συνήθως με 1-0 (5 ματς), και ψάχνοντας πάντα, μια-δυο φάσεις, όπου οι ποιοτικοί του παίκτες, θα έκαναν το γκολ. Όσο αυτοί οι παίκτες λιγόστευαν, λόγω τραυματισμού, επόμενο ήταν κάποια στιγμή το «αναιμικό ποδόσφαιρο» των πράσινων, να είχε και απώλειες.

Στην Λιβαδειά απλώς, δεν μπόρεσε αυτές τις φάσεις να τις κάνει γκολ. Προσέχοντας πολύ και τα νώτα του, με την οπισθοχώρηση του Κατσουράνη, είχε λιγότερους παίκτες να δημιουργούν. Ο Κουίνσι ήταν φανερό, ότι δεν είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του, και του έλειπε φανερά η έκρηξη, επομένως όλο το βάρος έπεφτε στον Ζέκα και τον Κλέιτον. Νομίζω, ότι ο Φερέιρα, θα πρέπει να εξετάσει ξανά το θέμα Κατσουράνης-αμυντικός, διότι χάνει πάρα πολλά πράγματα, από την ανάπτυξη του παιχνιδιού του.

Ακόμη και έτσι θα μπορούσε να μην χάσει, αλλά η μία καλή εκτέλεση στο κόρνερ του Λεβαδειακού και το σωστό άλμα του Μελισσά, έδωσαν το τρίποντο στους γηπεδούχους. Που είχαν πολύ καλή αμυντική προσαρμογή, ενώ και στο κέντρο με την παρουσία του Σουμπίνιο, έμοιαζαν πολλές φορές να είναι καλύτεροι στην κυκλοφορία.

Θα πρέπει να περιμένουμε το ντέρμπυ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, είναι όμως θέμα ψυχραιμίας των «πράσινων» και αντίδρασης, μαζί με την αγωνιστική και φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, για να δούμε την έκβαση της μάχης του πρωταθλήματος. Εάν όμως ο Ολυμπιακός κερδίσει (ίσως ακόμη και αν δεν χάσει) από τον Δικέφαλο, θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που θα γείρει η πίεση στην πλευρά του τριφυλλιού. Ας περιμένουμε, όμως μέχρι το βράδυ της Κυριακής, και τα ξαναλέμε.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: