Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ο προπονητής της χρονιάς!!!

Εργοτέλης-ΟΦΗ 0-1. Τελικά η είδηση απ τη μάχη της Κρήτης έχει να κάνει με το σκορ της. Ο ΟΦΗ έκανε το 2/2 στις εφετινες μεταξύ τους αναμετρήσεις.Και ανέβηκε μετα τη νίκη του σε...θέσεις Ευρώπης!!! Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.
Ο προπονητής της χρονιάς!!
Ποιος;Αυτός που είναι στην ουσία...διαλυμενος!Μια ομάδα.... "φουλ της προσφυγής" και με μαύρο εταιρικο μέλλον δικαιως υπηρεφηνευεται ότι στην Κρήτη δε σκύβουν το κεφάλι. Και "δράστης του εγκλήματος "εις βάρος της λογικής είναι ο προπονητής. Ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο οποίος -ανεξαρτήτως του τι θα γίνει απο δω και πέρα στο πρωτάθλημα-δικαιούται μακραν του δεύτερου τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς!!!Αυτός και κανέις άλλος!!!θα μπορούσα να σας γράψω πολλα για το πως στήνει την ομάδα,πως δίνει χώρο στον αντίπαλο και τον πνιγει με τα "επιστημονικά"μαρκαρισματα του,για το πως εκμεταλευεται τον κενό χώρο με δυο καλούς μπαλαδορους μπροστά.
Δε θα το κάνω όμως. Και δε θα το κάνω γιατί πιστεύω ότι άλλου είναι το μυστικό: Το μεγαλύτερο κατορθωμα του Αναστοπουλου είναι ότι οι ποδοσφαιριστές ΠΑΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΆΡΤΗ ΤΟΥ!!!Απο κει αρχίζουν κι εκεί τελειώνουν όλα. Οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν έναν δικό τους "μικρό Θεό"μέσα στ αποδυστηρια,έναν πατέρα έναν αδελφό,έναν κολλητό.Ο οποίος πάντως αναγνωρίζεται και ως αφεντικό. Ο Αναστόπουλος λοιπόν εκτός απο καλός προπονητής είναι και άριστος μάνατζερ. Άριστος και ως προς το υλικό που επιλέγει με δεδομένη την τραγική οικονομική κατάσταση της ομάδας και ως προς τον τροπο που διαχειρίζεται το υλικό αυτο!!

Ο Εργοτέλης,παλαιψε ,ήθελε ,προσπάθησε είχε την κατοχή αλλα δεν.....Δε μπόρεσε παίξει κάθετα και να βάλει τον Λεάλ να δημιουργήσει παιχνίδι κοντα στην περιοχή του αντιπαλου του που αμυνθηκε και πάλι μαεστρικα παίζοντας πολλές φορές με ολόκληρη την ενδεκάδα πίσω απ τη μπάλα.Θαρρω ότι η απουσία του Τζούνιορ μετησε τελικά πολυ περισσότερο απ όσο φανταζόμουν πριν απ το ματς ότι θα μετρησει...Το θέμα είναι απο δω και πέρα για τον Καραγεωργιου πως θα σταθεί η ομάδα στην ερχόμενη τετράδα παιχνιδιών που είναι πολυ πολυ δύσκολη...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: