Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Τότεναμ για Μουρίνιο!!

Τότεναμ για Μουρίνιο!
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στις βρετανικές εφημερίδες για την επικείμενη φυγή του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Τότεναμ φαίνεται πως έκανε, ήδη, την κίνησή της! Οι Λονδρέζοι έχουν προσεγγίσει τον Πορτογάλο τεχνικό, με τους «Times» να κάνουν λόγο για προσωπικό χειρισμό του θέματος από τον Ντανιέλ Λίβι.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ είναι θαυμαστής των ικανοτήτων του «Special One», ενώ είχε προσπαθήσει να τον πείσει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και το 2007, μετά την απομάκρυνσή του από την Τσέλσι.

Η ομάδα του Β. Λονδίνου είναι πολύ πιθανό να μείνει χωρίς τεχνικό το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού ο Χάρι Ρέντναπ εξακολουθεί να αποτελεί το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Αγγλίας, μετά τη δεδομένη αποχώρηση του Φάμπιο Καπέλο.

Ο Λίβι έχει αρχίσει τις επαφές με τον Μουρίνιο, με τους «Tmes» να αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των «πετεινών» προσπαθεί να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Πορτογάλου. Από την πλευρά του, ο «Special One» έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να επιστρέψει σε κάποια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, οι επιλογές του παραμένουν περιορισμένες, αφού ο ίδιος επιθυμεί να βρεθεί στον πάγκο κάποιας από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αναμένεται να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, όσο υπάρχει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τη Σίτι, εκτός εάν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν καταφέρει να πάρει τον τίτλο του πρωταθλήματος στο «Ίτιχαντ». Όσον αφορά στην Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν βρίσκεται στο απόγειο της δημοτικότητάς του και ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον έχει στα υπόψη του, για την αντικατάσταση του Ζοσέ Μουρίνιο. Τέλος, η Λίβερπουλ πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να αποδεσμεύσει τον Κένι Νταλγκλίς, αν και όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της ομάδας στην Πρέμιε Λιγκ.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: