Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Τι κατεβαίνει να κάνει;

Τι κατεβαίνει να κάνει;
Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αν θέλει να ασχοληθεί με το φετινό Λιγκ Καπ Πορτογαλίας... Τα «λιοντάρια» έχασαν με 1-0 από τη Ζιλ Βιθέντε στο «Ζοσέ Αλβλάδε», στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης και έμειξαν στη δεύτερη θέση του γκρουπ, πέντε πόντους πίσω από την αποψινή τους αντίπαλο, κινδυνεύοντας, έτσι, να αποκλειστούν από τα ημιτελικά του θεσμού. Αντίθετα, οι νικητές μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλό.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης του 1964 ήταν μεν ανώτεροι, όμως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιαστήκαν και δέχτηκαν τα γκολ στο 54’ από τον Κλαούντιο. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω των αποβολών των Ονιέγου στο 53’ και Καϊσάρα στο 95’.

Δύσκολη νίκη για την Μπράγκα, που επικράτησε με 1-0 της Πορτιμονένσε της δεύτερης κατηγορίας στην έδρα της. Οι φιναλίστ του Europa League ήταν ανώτεροι και νίκησαν δίκαια, χάρη στο τέρμα του Ούγκο Βιάνα στο 94’. Έτσι, οι νικητές έκαναν το «τρία στα τρία» στον τρίτο όμιλο.

Νίκη έκπληξη της Μορεϊρένσε της δεύτερης κατηγορίας επί της Ρίο Αβε στην έδρα της με 1-0 που την έφερε στη δεύτερη θέση, δυο πόντους πίσω από την Ζιλ Βιθέντε. Έκπληξη και η νίκη της Σάντα Κλάρα της δεύτερης κατηγορίας στην έδρα της επί της Γκιμαράες με 1-0, την έφερε στην τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου και άφησε τους ηττημένους στην τέταρτη και τελευταία. Δύσκολη νίκη της Νασιονάλ στην έδρα της Πεναφιέλ της δεύτερης κατηγορίας με 2-1, την έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: