Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Σισέ: «Φοβήθηκα…»

Σισέ: «Φοβήθηκα…»
Μνήμες του παρελθόντος, όταν είχε υποστεί κάταγμα και στα δυο του πόδια, ξύπνησε στον Τζιμπρίλ Σισέ το τάκλιν που δέχτηκε από τον Ρότζερ Τζόνσον. Η αντιαθλητική αντίδραση τού απέφερε την αποβολή στο παιχνίδι με τη Γουλβς, πράγμα για το οποίο ο Γάλλος άσος ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Ο «Djibriliant» δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα στο 34ο λεπτό του αγώνα που διεξήχθη στο «Λόφτους Ρόουντ» και στη συνέχεια έπιασε τον αντίπαλό του από τον λαιμό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με απευθείας κόκκινη κάρτα και η ΚΠΡ να ηττηθεί από τους «λύκους» με σκορ 2-1.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την ηλίθια αντίδρασή μου, που όπως φάνηκε, μας στοίχισε την ήττα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να πω όμως ότι το τάκλιν ήταν πολύ επικίνδυνο και θα μπορούσε να μου προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Έχοντας υποστεί κατάγματα και στα δυο μου πόδια, φοβήθηκα και γι’ αυτό αντέδρασα έτσι. Παραδέχομαι όμως ότι η αντίδρασή μου ήταν ηλίθια , απογοήτευσα την ομάδα μου και χάσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Υπόσχομαι να επανορθώσω» ήταν όσα έγραψε ο Σισέ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitt



Δεν υπάρχουν σχόλια: