Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Το αντάμωμα με τη μοίρα του!!

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για το δύσκολο έργο που έχει ο Άρης στην έδρα της Ξάνθης.
Το αντάμωμα με τη μοίρα του
Ο βελτιωμένος Αρης των τελευταίων αγώνων δίνει κρίσιμο τεστ την Κυριακή το βράδυ στα Πηγάδια. Σε πρώτη φάση καλείται να επιβεβαιώσει την αγωνιστική του πρόοδο απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο (από ότι ήταν η Δόξα και ο Λεβαδειακός). Να αποδείξει ότι δεν ήταν ένα πυροτέχνημα οι δυο χορταστικές του εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν και από νίκες, αλλά ότι όντως σε κομβικούς τομείς του παιχνιδιού του, ο Αρης έχει σημειώσει πρόοδο.
Για να περάσει από την Ξάνθη ο Αρης αυτή τη φορά θα χρειαστεί να δείξει εκτός από την επιθετική επάρκεια των τελευταίων του αγώνων και μια σταθερότητα στα μετόπισθεν. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους τέσσερις της άμυνας και ειδικά στον Μίσελ που έχει… χαρίσει πολλά γκολ στους αντιπάλους φέτος. Αναφέρομαι και στους παίκτες του άξονα αφού όπως μαθαίνουμε ο Μασάδο προσανατολίζεται να αγωνιστεί με σχήμα ρόμβου στα χαφ. Απόντων των Παπαστεριανού, Πρίττα, το δύσκολο ρόλο θα αναλάβει ο Ρίκι Φατί. Ο- βάσει προσόντων- μέτριος φέτος γάλλος, χρωστάει ένα καλό ματς πρώτα στον ίδιο του τον εαυτό και στη συνέχεια και στην ομάδα του.
Κλειδί θα είναι και οι βοήθειες που θα δίνουν στους Καζναφέρη, Μίσελ και οι δυο πλαϊνοί του ρόμβου, δηλαδή ο Καπετάνος με τον Νέτο αφού η μεγάλη δύναμη της ομάδας του Ουζουνίδη είναι στις πτέρυγες με Βλαχοδήμο, Μαρσελίνιο.
Ενδιαφέρον θα έχει και η απόδοση του Νέρι Καστίγιο που δείχνει να το έχει πάρει προσωπικά εσχάτως. Οι μεγάλοι παίκτες χρειάζονται στα μεγάλα παιχνίδια και ο Αρης έχει ένα τέτοιο σήμερα στα Πηγάδια όπου ο Μεξικανός θα αναζητήσει το πέμπτο του γκολ στα τελευταία παιχνίδια.
Οι κίτρινοι πέταξαν στα σκουπίδια αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και μόνο το γεγονός ότι μετά από ένα μετριότατο πρώτο γύρο τους παρουσιάζεται η ευκαιρία, κερδίζοντας να ξαναπάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, είναι από μόνο του ένα εξαιρετικό κίνητρο. Ένα αντάμωμα με την μοίρα που ως γνωστό την καθορίζουμε μόνοι μας…
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: