Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Άλλαξε… την τύχη του!!

Άλλαξε… την τύχη του
«Χρυσή» αποδείχθηκε η αλλαγή του Σάκη Τσιώλη, που έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον Εμανουέλ Περόνε και «καθάρισε» για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας, οι Αρκάδες πήραν ακόμα ένα τρίποντο επικρατώντας με 1-0 των Δραμινών και έμειναν για ένατο ματς αήττητοι στο σπίτι τους.



Το πρώτο μέρος ήταν ότι καλύτερο για έναν μεσημεριανό υπνάκο αφού οι φάσεις που έγιναν στο παιχνίδι ήταν μηδαμινές. Αν εξαιρέσουμε την φάση που έκανε η Δόξα Δράμας, η οποία πήγε να αιφνιδιάσει τον Αστέρα Τρίπολης στο 23’, δεν μπορούμε να διακρίνουμε κάτι άλλο αξιόλογο. Σε εκείνο το λεπτό του αγώνα, ο Παπαδόπουλος τροφοδοτήθηκε ωραία από τον Βάντερσον, βγήκε τετ α τετ με τον Χακόμπο αλλά ο άσος των Δραμινών προσπάθησε να ντριμπλάρει και τον γκολκίπερ των Αρκάδων χωρίς όμως επιτυχία και ο Πιπίνης που ακολουθούσε την φάση, έδιωξε σε κόρνερ.

Η γενική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Αστέρας Τρίπολης να έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να καταφέρνει να πλησιάσει και να απειλήσει την Δόξα Δράμας, η οποία είχε κλείσει σωστά όλους τους χώρους προς την περιοχή της.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μπήκαν με διάθεση να «ξεπληρώσουν» όσους έβλεπαν το ματς. Δύο κλασσικές φάσεις για γκολ για την Δόξα Δράμας και ένα γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης περιελάμβανε το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Αραβίδης θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 53’ αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο με την μπάλα να περνά εκατοστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χακόμπο. Στο «καπάκι» ο Περόνε, ο οποίος μπήκε αλλαγή στην θέση του Μπακασέτα στο 46’, μετά από πολύ ωραία, κάθετη πάσα του Αλβάρεζ έκανε την κούρσα, ντρίμπλαρε όμορφα τον Βέρτζο και σούταρε, κάνοντας το 1-0 για του Αρκάδες.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι Δραμινοί έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση αφού η άμυνα των Αρκάδων δεν έδιωξε, η μπάλα έφτασε στον αφύλαχτο Ουέλιγκτον στην μικρή περιοχή, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ο ρυθμός έπεσε κάτι που ευνόησε τον Αστέρα Τρίπολης στην εξέλιξη του ματς.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη θα μπορούσαν να «κλειδώσουν» τη νίκη στο 78’ αλλά το σουτ που επιχείρησε στην κίνηση ο Χούλι έπειτα από σέντρα του Περόνε, απέκρουσε ο Σέρεμετ.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Αστέρα στην Τρίπολη, που παραμένει «απόρθητο» κάστρο αφού σε εννέα ματς οι Αρκάδες δεν έχουν γνωρίσει ήττα (6 νίκες, 3 ισοπαλίες).






Αστέρας Τρίπολης (Σ. Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης (73’ Λαδάκης), Πιπίνης, Ουσέρο, Μπρέσκα, Φορμίκα, Ράγιος, Σολάκης (57’ Χούλι), Μπακασέτας (46’ Περόνε).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Περόνε, Ναβάρο, Έγκον.

Δόξα Δράμας (Μ. Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Σικαλιάς, Γελαδάρης, Βέρτζος (69’ Κυβελίδης), Τριποτσέρης, Αραβίδης, Σοϊλέδης (74’ Ρούτσης), Παπαδόπουλος, Λίμα, Ουέλιγκτον, Βάντερσον (82’ Καπέλ).

Στον πάγκο: Ρόκα, Λεάντρο, Γκαρακλίδης, Ψυχογιός.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: