Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Όλα καλά με Μπούσκετς (video)

Όλα καλά με Μπούσκετς (video)
Ανησυχία προκάλεσε στις τάξεις της Μπαρτσελόνα ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Σέρχιο Μπούσκετς κατά τη διάρκεια του αγώνα (2-1) με τη Σοσιεδάδ. Παρόλα αυτά, το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» τονίζει ότι ο 24χρονος αμυντικός χαφ δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα τεθεί στη διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα για το παιχνίδι (09/02) με την Βαλένθια για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός πέρασε στο 75’ στη θέση του Κάρλες Πουγιόλ και πέντε λεπτά αργότερα πήγε να διώξει την μπάλα από την άμυνα των Καταλανών, αλλά ο Κάρλος Μαρτίνεθ πάτησε κατά λάθος στο δεξί του γόνατο. Όλοι τρελάθηκαν στο σκίσιμο που δημιουργήθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή, με χαρακτηριστικότερη τη στιγμή που ο Φάμπρεγας κρατάει το κεφάλι του και δεν πιστεύει τι έχει συμβεί.

Ευτυχώς, όμως, όλα καλά για τον Μπούσκετς, αφού το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα ενημέρωσε πως δεν έχει πειραχθεί κάποιος μυς ή κάποιο κόκκαλο. Οι γιατροί του έκαναν κάποια ράμματα και θα τεθεί στη διάθεση του Γκουαρντιόλα για τον προσεχή αγώνα της ομάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο



πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: