Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Έτσι θα έρθει η νίκη!!

Τι είναι αυτό που ζήτησε στο τακτικό κομμάτι ο Μασάδο και ποιοι παίκτες θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στα Πηγάδια.
Έτσι θα έρθει η νίκη
Ο Μανουέλ Μασάδο δούλεψε αρκετά αυτή την εβδομάδα στο κομμάτι της τακτικής προκειμένου η ομάδα του να είναι προετοιμασμένη σήμερα στα Πηγάδια. Ο πορτογάλος τεχνικός είχε στενή συνεργασία με τον Γιάννη Μιχαλήτσο που τον ενημέρωσε για τα δυνατά σημεία της ακριτικής ομάδας και κυρίως στη δυναμική που έχει στις πτέρυγες με Βλαχοδήμο και Μαρσελίνιο.

Η εξουδετέρωση των δυο παικτών είναι για τον Μασάδο το πρώτο σημείο κλειδί τηες αναμέτρησης. Αυτός είναι και ο λόγος που φαίνεται ότι καταλήγει σε ρόμβο στα χαφ, με εντολή στους Νέτο και Καπετάνο να δίνουν την διαγώνια κάλυψη στα μπακ, δηλαδή ο Νέτο στον Καζναφέρη και ο Καπετάνος στον επιρρεπή φέτος Μίσελ, ώστε να μην βρουν χώρους οι ταχύτατοι Μαρσελίνιο και Βλαχοδήμος.

Το δεύτερο κομβικό σημείο για την σημερινή αναμέτρηση είναι η απόδοση του Ρίκι Φατί. Ο γάλλος θα έχει το δύσκολο έργο να είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος του ΑΡΗ σήμερα απέναντι στον επίσης δυνατό άξονα της Ξάνθης με Βασιλακάκη και Ντάνι. Όλοι εύχονται ο γάλλος να θυμηθεί κάποιες από τις περσινές του εμφανίσεις, αν και είναι φανερό ότι έχοντας δίπλα του έναν εκ των Πρίττα, Παπαστεριανού λειτουργεί καλύτερα.

Παράγοντας που θα καθορίσει την αναμέτρηση είναι και η απόδοση του Νέρι Καστίγιο. Θα συνεχίσει ο μεξικανός τις καλές εμφανίσεις και την συνέπεια στο σκοράρισμα και στα Πηγάδια;  Το θετικό είναι ότι έχει πολύ καλή ψυχολογία, και το... έχει πάρει προσωπικά να αποδείξει κάποια πράγματα σε όσους τον θεωρούσαν ξοφλημένο.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: