Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Νοσταλγεί την Αγγλία ο Ρονάλντο!!

Νοσταλγεί την Αγγλία ο Ρονάλντο
Το «Ολντ Τράφορντ» και ιδίως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχουν λείψει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Daily Express» αναφέρει ότι η μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκέφτεται την επιστροφή στο Νησί.

Επίσης, σημαντικό ρόλο στη γνώμη του 27χρονου παίκτη (σήμερα, 05/02, έχει γενέθλια) έπαιξαν οι αντιδράσεις των οπαδών της «βασίλισσας», αν και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ισπανικής ομάδας γνώρισε την αποθέωση.

Ο διεθνής άσος – που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 94 εκατ. ευρώ – μίλησε για τις σκέψεις του στο συγγενικό του περιβάλλον.

Η επιστροφή του Ρονάλντο στην Αγγλία μοιάζει όλο και πιο πιθανή, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι περιμένουν στη γωνία για να κάνουν τις κινήσεις του.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος έχει ιδιαίτερη σχέση με τη Γιουνάιτεντ και ίσως αυτή αποδειχθεί αρκετή, αν συμφωνήσει να δώσει τον παίκτη η Ρεάλ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: