Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αλόνσο: «Ήταν χέρι, αλλά…» (video)

Αλόνσο: «Ήταν χέρι, αλλά…» (video)
Την άποψη ότι το χέρι του Πέπε στο 71ο λεπτό του νικηφόρου αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Χετάφε ήταν ακούσιο εξέφρασε ο Τσάμπι Αλόνσο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Ντιέγο Κάστρο δοκιμάζει να σουτάρει και η μπάλα χτύπησε στο δεξί χέρι του Πορτογάλου αμυντικού. Παρόλα αυτά, ο διαιτητής δεν έδειξε κάποια παράβαση.

«Ήταν πολύ γρήγορη φάση. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του», το σχόλιο του Ισπανού χαφ και στη συνέχεια μίλησε για τη φετινή πορεία των Μαδριλένων στο πρωτάθλημα:

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και εμείς είμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς, αφού έτσι πλησιάζουμε αργά και σταθερά, όπως θέλουμε, τον στόχο μας. Ο αντίπαλος και οι καιρικές συνθήκες μας είχαν προετοιμάσει για ένα δύσκολο ματς. Ωστόσο, τα ξεπεράσαμε και δείξαμε επαγγελματισμό. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια, αλλά σήμερα (σ.σ: χθες) καταφέραμε να κερδίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο



πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: