Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

"Για το διπλό, Λαός και ομάδα!"

Μήνυμα συμπαράστασης για τη νίκη στέλνει ο Super3 με ανακοίνωσή του, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης του Άρη στα Πηγάδια, εναντίον της Ξάνθης.
"Για το διπλό, Λαός και ομάδα!"
Η σχετική αναφορά στο σάιτ του συνδέσμου:
Μπορεί η κακοκαιρία να μαίνεται στη χώρα, αλλά στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, εδώ και έξι αγώνες (πέντε για το Πρωτάθλημα και ένας για το Κύπελλο) ο «καιρός» είναι «αίθριος», σε σημείο να φτάσουμε πια να μιλάμε για αγωνιστική «ηλιοφάνεια».
Η πολυπόθητη επανεκκίνηση που τόσο την προσμέναμε και τόσες φορές «έφαγε άκυρο» είναι πια πραγματικότητα. Ο ΑΡΗΣ και βαθμούς κερδίζει και μας ικανοποιεί με το παιχνίδι και την εικόνα του, στο γήπεδο. Σ’ αυτή τη φάση, λοιπόν, βρισκόμαστε, της παρατεταμένης επανάκαμψης και της τελικής αντεπίθεσης.
Έχουμε διανύσει σχεδόν τα 2/3 του πρωταθλήματος, καθώς οι 20 αγωνιστικές συμπληρώνονται στην Ξάνθη και βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής προσπάθειας για την επίτευξη του τελευταίου στόχου, της εισόδου της ομάδας στα playoffs.
Να επιβεβαιώσουμε, με μια ακόμα νίκη, όλα τα θετικά μηνύματα που έχουν διαφανεί στο γήπεδο, απ’ τη στιγμή που έγιναν οι αναγκαίες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και να φανεί πια ξεκάθαρα προς όλους ότι ο ΑΡΗΣ όχι μόνο έχει αγωνιστικό σφυγμό, αλλά είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στις βαθμολογικές θέσεις που του αρμόζουν, ιστορικά, και του αξίζουν ως αθλητικό μέγεθος της χώρας.
Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα, έχει βρει αγωνιστικές ισορροπίες και ρόλους και μοιάζει κακεντρέχεια και δυσπιστία να στεκόμαστε ακόμα με κριτικό πνεύμα απέναντι της, επικαλούμενοι τη δυναμικότητα των αντιπάλων της, για να καταλαγιάσουμε την αισιοδοξία και να μετριάσουμε τον ενθουσιασμό που κυριαρχεί στο εσωτερικό της.
Άλλωστε η απάντηση στα ερωτήματα και στις κριτικές έρχεται αβασάνιστα και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Με τους ίδιους (ή παρόμοιαςδυναμικότητας) αντιπάλους ερχόμασταν αντιμέτωποι και πριν τον Ιανουάριο της ανάκαμψης και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Μπήκαμε στο Φεβρουάριο που έχει, ασφαλώς, δυσκολότερους αντιπάλους, αλλά έχει και έναν ΑΡΗ εντελώς διαφορετικό απ’ αυτόν που αντικρίζαμε στο δεύτερο μισό του 2011.
Ξεκίνημα, στο Φεβρουάριο, με αντίπαλο την Ξάνθη. Παραλίγο να ξεκινήσουμε και με αντίπαλο την... Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης η οποία ξεπέρασε τον εαυτό της. Μέσα σε λίγες μέρες ακύρωσε προηγούμενη απόφαση της (έγκριση της εκδρομής των Ολυμπιακών στην Ξάνθη) και άναψε κόκκινο φως στη δική μας !
Τελικά οι άνθρωποι ούτε και για….τροχονόμοι δεν κάνουν, περισσότερο σύγχυση έφεραν με την τρελή απόφασή τους, με αποτέλεσμα τη λύση να τη δώσει ο Γ.Γ.Α Πολιτισμού, Πάνος Μπιτσαξής, κι αυτός, βέβαια, αφού κινητοποιήθηκε ο ΑΡΗΣ, διοικητικά, απαιτώντας το αυτονόητο στη χώρα του παραλόγου!
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, τελικά, θα βρεθούμε στην Ξάνθη και το πέταλο (κι όχι μόνο) θα κιτρινίσει. Το δυστύχημα είναι ότι «χαρά» θα βρει και ο… ευσυγκίνητος Πανόπουλος καθώς με τη «φιλική» τιμή που επέλεξε να ορίσει στα εισιτήρια, το αραχνιασμένο ταμείο του θα γεμίσει με ευρώ.
Θα ΄χε ενδιαφέρον ν’ αντιπαραβάλλουμε, ως εικόνα, τα εισιτήρια ευρωπαϊκών αγώνων του ΑΡΗ και να τα συγκρίνουμε με αυτά του… «Pigadia Arena». Το θέαμα θα ΄ταν αστείο, αλλά και συγχρόνως τραγικό.
Η επιβεβαίωση που ήρθε απ’ την έρευνα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, για τις τιμές των εισιτηρίων στις 53 ομοσπονδίες της, είναι αποκαλυπτική. Στην Ελλάδα όπου σε λίγο όποιος είναι εργαζόμενος θα θεωρείται προνομιούχος, το εισιτήριο στην Ξάνθη ορίζεται, όσο ένα μεροκάματο!
Στυγνή εκμετάλλευση της αγάπης των οπαδών για τις ομάδες τους, με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο. Πολύ περισσότερο, όταν όλοι οι οπαδοί των ομάδων δεν πληρώνουν το εισιτήριο «ρεφενέ» ή «συμμετοχικά» με τις διοικήσεις τους.
Αλλά όπως και να ‘χει η πρώτη προτεραιότητά μας παραμένει η νίκη και οι τρεις βαθμοί που αυτή θα μας προσφέρει ώστε να συνεχίσουμε μα μεγαλύτερη αισιοδοξία και καλύτερη διάθεση τον αγώνα μας για την επίτευξη του στόχου της εισόδου στην πεντάδα των play-offs.
Ο πήχης επέστρεψε στα γνώριμα επίπεδα προηγούμενων εποχών. Και κερδίζουμε και παίζουμε καλά. Εμείς, όμως, θα σταθούμε, σ’ αυτό που πριν καιρό είχαμε με κυνικότητα υποστηρίξει.
- «Παίξατε καλά;»
- «Κερδίσαμε»
Αυτή την απάντηση θέλουμε να ΄χουμε και το βράδυ της Κυριακής. Αυτή την εικόνα έχουμε από τώρα στο μυαλό μας, ομάδα και κόσμο να πανηγυρίζουμε μαζί τη νίκη.
Την πιο σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: