Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

«Λυπάμαι για όσα είδα»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καταδίκασε τα όσα έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά δεν παρέλειψε να… πετάξει και σπόντα για τη διαιτησία του Τάσου Κάκου.!
«Λυπάμαι για όσα είδα»
«Ήθελα να είμαι εδώ και να μιλήσω για ένα μεγάλο ντέρμπι, για έναν μεγάλο αγώνα, δεν μπορώ να σχολιάσω όμως κάτι που δεν υπήρξε. Δεν έγινε. Σαν επαγγελματίας λυπάμαι πολύ, σαν άνθρωπος που αγαπάει τον Παναθηναϊκό, δεν τα κατανοώ αυτά. Δεν μπορώ να κατανοήσω πολλά που συμβαίνουν. Επίσης δεν μπορώ να σχολιάσω για παίκτες που δεν ήρθαν να παίξουν και να είναι παρατηρητές.
Δεν θα ήθελα να πω πράγματα για τα οποία στο μέλλον να μετανιώσω. Ξέρω ότι το μέλλον θα είναι χειρότερο από ότι μέχρι τώρα και τελειώνω με μια δόση ειρωνείας φυσικά για την διάρκεια όλων αυτών των μηνών δεν άξιζε να φοβάται κανέναν τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους δημοσιογράφους γιατί δεν θα μιλήσω για τον αγωνιστικό τομέα», τόνισε αρχικά.
Κλείνοντας, σχολίασε: «Θα έλεγα ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξαν και για άλλη μια φορά συνέχισαν να υπάρχουν θέματα διαιτητικά. Αλλά πραγματικά δεν θέλω να μιλάω για πράγματα που θα μετανιώσω. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με τόσο κόσμο που ήρθε θα ήθελαν να είναι μια γιορτή. Λυπάμαι, καλό σας βράδυ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: