Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Τι να πω;"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορούσε να κάνει κάποιο σχόλιο για το ματς και στάθηκε στα επεισόδια.
"Τι να πω;"
Aναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού

Τον αγώνα και ότι έγινε: Δεν γνωρίζω ακριβώς τι να πω. Υποθέτω πως έχουμε κερδίσει το ματς. Υποθέτω γιατί δεν ξέρω εάν παίχθηκε το ματς. Πριν από έναν χρόνο είχαμε επεισόδια στο δικό μας γήπεδο. Ούτε τότε είχα χαρεί για τη νίκη. Πολύ περισσότερο με απασχολούν τα όσα έγιναν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο.
Τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ: Είναι τελείως διαφορετικό κάποιος να έρχεται να υποστηρίξει την ομάδα του και αλλιώτικο να συμβεί κάτι σε κάποιον αθώο στο γήπεδο. Μπορεί να ήμουν εγώ. Μπορεί να ήταν κάποιος από εσάς. Έχω μείνει χωρίς λέξεις. Οπότε σήμερα δεν είναι μία μέρα χαράς, όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα.
Την εξέλιξη της αναμέτρησης: Εγώ είμαι τεχνικός του Ολυμπιακού. Είμαι εδώ για να σχολιάσω το ματς. Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά χλιαρό το ματς. Εμείς είχαμε μία φάση. Μετά οι ομάδες βγήκαν πιο κρύες. Φαινόταν πως όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Το βάλαμε εμείς και πήγε έτσι. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουν οι παίκτες με ότι γινόταν. Ήταν ένα απαίσιο παιχνίδι με τους παίκτες να είναι κρύοι.
Το εάν αναρωτιέται σε τέτοιες στιγμές το τι κάνει στην Ελλάδα: Ναι πολλές φορές αναρωτιέμαι τι κάνω. Όχι μόνο για μένα αλλά και για τους παίκτες. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο. Να έρθει να δει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα πράγματα θεωρώ ότι έχουν σχέση με την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων. Δεν μου αρέσει που χρησιμοποιούν τον κόσμο που έχει προβλήματα και μένει δίχως δουλειά για να δικαιολογήσουν αυτά που γίνονται στα γήπεδα.
Το κατά πόσον μπορεί τα σημερινά γενονότα μπορεί να επηρεάσουν την τελική του απόφαση για τον Ολυμπιακό: Μην με ρωτάτε κάτι τέτοιο τώρα. Όχι σήμερα. Θα αξιολογήσω διάφορα πράγματα όταν θα πάρω την απόφαση για το εάν θα μείνω ή όχι. Έχω δει επεισόδια σε αρκετά γήπεδα στην Ελλάδα. Σήμερα ήταν από τα σοβαρότερα.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο: Εγώ είμαι ξένος. Έχω έρθει να δουλέψω. Εσείς πρέπει να κάνετε καλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να γίνει καλύτερο και να έρθει να δουλέψει πιο πολύς κόσμος. Δεν είναι δουλειά μου να δώσω μαθήματα γι' αυτό. Εγώ είμαι εδώ για να απαντήσω σε ερωτήσεις για το ποδόσφαιρο, παρότι σήμερα οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: