Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Το προετοίμασαν, το σχεδίασαν και το εκτέλεσαν!!

Εχει λεχθεί ότι η βλακεία είναι αήττητη. Κουταμάρες. Αν υπάρχουν αήττητοι στην Ελλάδα, αυτοί είναι οι χούλιγκαν. Ποιος να τα βάλει μαζί τους; Γράφει ο Κώστας Καίσαρης.
Το προετοίμασαν, το σχεδίασαν και το εκτέλεσαν!
Η αστυνομία; Η αστυνομία το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ρίχνει δακρυγόνα και χημικά. Ακόμα όμως και στις μάχες σώμα με σώμα δύο αστυνομικοί αναφέρονται σαν τραυματίες.
Να τα βάλει με τους χούλιγκαν ο δήθεν γενικός γραμματέας Αθλητισμού Μπιτσαξής; Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται πράγματι για καλαμπούρι. Ο άνθρωπος ανέβαλε το ΑΕΚ - ΟΦΗ που θα διεξαγόταν χωρίς κόσμο επειδή είχε πληροφορίες για επεισόδια. Για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, που βούιζε ο κόσμος, έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια. Ποιος να τα βάλει με τους χούλιγκαν; Η διοργανώτρια αρχή Super League;
Ο Παναθηναϊκός; Σοβαροί να είμαστε. Οι οργανωμένοι όλους αυτούς τους έχουν για κολατσιό και το απέδειξαν για ακόμα μία φορά χθες. Παρακολουθώ επαγγελματικά το ποδόσφαιρο παραπάνω από 30 χρόνια. Πάντα όταν υπήρχε ένα ματς υψηλού κινδύνου δεν άνοιγε μύτη. Τα επεισόδια προκαλούνται κατά κανόνα σε ανύποπτα ματς.
Χθες οι χούλιγκαν έκαναν ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Το είπαν και το έκαναν. Το προετοίμασαν, το σχεδίασαν, το εκτέλεσαν και το κατάφεραν! Διέκοψαν το ντέρμπι. Και εύκολα μάλιστα. Πολύ εύκολα. Για περίπατο μιλάμε. Η πρόοδος των οργανωμένων είναι πράγματι σημαντική. Ολους αυτούς που υποτίθεται ότι ασχολούνται με την τήρηση της τάξης τούς έχουν για κολατσιό.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: