Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Λίνο: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή Revolution φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαριστής του ΠΑΟΚ Άλβες Λίνο, μετά και το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την ισοπαλία που πήρε ο Δικέφαλος με το γκολ του Τσιρίλο.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία στο Αγρίνιο είπε: "Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από το χθεσινό αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη και παραλίγο να μη πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Δεν είμαι ικανοποιημένος ούτε και από την εικόνα της ομάδας.

Ειδικά από την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αλλά και πάλι πιάσαμε την απόδοση που χρειαζόταν για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να αφήσουμε πίσω μας όσο το δυνατό πιο γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο”.

Για δήλωση του προπονητή του ότι λείπει το κίνητρο είπε: “Δεν συμφωνώ. Οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια”.

Για το αν επηρεάζει η κούραση:”Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.
Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Φέτος είναι αλήθεια ότι δώσαμε πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και η κούραση είναι εύλογη. Τώρα μας έχει μείνει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες”.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από το κύπελλο: “Ήταν μια σεζόν που ο ΠΑΟΚ ήθελε έναν τίτλο αλλά τελικά οι προσπάθειες μας στο θεσμό του κυπέλλου δεν απέδωσαν. Κάναμε ότι μπορούσαμε καλύτερο στην Ευρώπη αλλά δυστυχώς ήρθε ο αποκλεισμός από την Ουντινέζε. Τώρα έχουμε μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε”.

Για το αν είναι εφικτή η κατάκτηση της δεύτερης θέσης: “Ξεκάθαρα ο στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη θέση. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, γιατί αυτή τη θέση θέλει και ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει και εμείς να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Για την τιμωρία με την οποία κινδυνεύει ο Παναθηναικός: “Είναι θλιβερά τα όσα έγιναν χθες γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο που παίζεται μέσα στο γήπεδο είναι διαφορετικό από τα όσα γίνονται στις εξέδρες.

Μια τιμωρία του Παναθηναικού θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αλλά και εμείς πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τέλος της σεζόν. Όλα εξαρτώνται από τη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ. Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να έχουμε την καλύτερη συγκομιδή έτσι ώστε να σκαρφαλώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο Παναθηναικός ξεκίνησε καλά αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει προβλήματα. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε και να τον ξεγράψουμε τόσο εύκολα γιατί αυτό θα γυρίσει εναντίον μας. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί για να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες στα παιχνίδια που απομένουν”.

Για τις τελευταίες εμφανίσεις που έχουν αποκαρδιώσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: “Πράγματι κάποιες εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια στεναχώρησαν τους οπαδούς μας. Και για εμάς τους ποδοσφαιριστές ήταν στενάχωρο να βλέπουμε μισοάδεια την Τούμπα.

Δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια. Σε κάποια παιχνίδια σου βγαίνει καλή απόδοση και σε κάποια άλλα όχι. Στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε καλή απόδοση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η εικόνα θα συνεχιστεί”.

Για το αν το πέναλτι που χτύπησε ήταν προμελητημένο στον αγώνα με τον Αστέρα είπε: “Ναι το σκέφτηκα. Ήξερα που ήθελα να το χτυπήσω. Ήταν προμελετημένο. Σκέφτηκα να χτυπήσω από την άλλη πλευρά για να αιφνιδιάσω αλλά δεν κατάφερα. Είμαι ακόμα στεναχωρημένος που το έχασα”.

Για το μέχρι πότε θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ: “Μέχρι να συνεχίσουν να με θέλουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στην ομάδα αλλά δεν είναι μόνο στο δικό μου χέρι η παραμονή. Όταν θα έρθει ο καιρός θα το συζητήσω με τη διοίκηση. Εγώ θέλω να μείνω αρκεί να με θέλει και ο ΠΑΟΚ”.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: