Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Καπετάνος: «Πάμε για την υπέρβαση»

Καπετάνος: «Πάμε για την υπέρβαση»
Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την είσοδο στα πλέι οφ, είναι στον Άρη, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Καπετάνος.

Ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα που κόστισε, την συνδρομή του Μανουέλ Μασάδο στην αλλαγή της ψυχολογίας, την βαθμολογική αντεπίθεση των «κίτρινων» και την εικόνα του πρωταθλήματος.


Οι δηλώσεις του Κώστα Καπετάνου στην εκπομπή Insiders και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για το κακό ξεκίνημα στην Σούπερ Λίγκα: «Η ομάδα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας, λόγω των… ομάδων Α και Β, άρα ούτε και ρυθμό. Κατά συνέπεια χάσαμε βαθμούς, εντός κι εκτός έδρας. Από τον Ιανουάριο, όταν και βρήκαμε ρυθμό, μπήκαμε στο δρόμο των επιτυχιών. Αυτή είναι η εικόνα μας».

Για τον Μανουέλ Μασάδο: «Μας έχει δώσει πολύ καλή ψυχολογία. Ζητάει από κάθε παίκτη αυτό που μπορεί να δώσει και προσπαθεί να τους εκμεταλλεύεται όλους. Έτσι έχει αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια».

Για τον στόχο των πλέι οφ: «Τους τελευταίος δύο μήνες, έχουμε πολύ καλή εικόνα και θετικά αποτελέσματα, θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε την είσοδο στα πλέι οφ. Δεν εξαρτάται από μας, αλλά θα προσπαθήσουμε για την υπέρβαση, το ακατόρθωτο, για να ανταμειφθούμε».

Για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος: «Είναι καλύτερο από το περσινό, καθώς υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 3η θέση, ο Αστέρας Τρίπολης στην 6η, ενώ γίνεται μεγάλη μάχη για την παραμονή. Η κορυφή μετά και το χθεσινό ντέρμπι έχει κριθεί. Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός διέθετε την καλύτερη ομάδα, με πολύ δυνατό ρόστερ και καλό προπονητή που έκανε σωστή διαχείρισή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: