Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Κοντά σε συμφωνία με τον Τόχα!!

Πολύ κοντά στην εξεύρευση μιας κοινής λύσης βρίσκεται η ΠΑΕ Αρης με τον Κάρλος Τόχα, η περίπτωση του οποίου αποτελεί ένα από τα μεγάλα αγκάθια εν όψει της αδειοδότησης.
Κοντά σε συμφωνία με τον Τόχα
Σήμερα Δευτέρα (19/03) ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό η προσφυγή του παίκτη (διεκδικεί ένα μεγάλο ποσό που φθάνει τις 800.000 ευρώ) αλλά με αίτημα που κατέθεσαν οι κίτρινοι, πήρε αναβολή μιας εβδομάδας (26/03). Ο Αρης κατέθεσε το αίτημα της αναβολής προκειμένου στο μεσοδιάστημα να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, αφού ήδη εδώ και λίγο καιρό οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.
Μάλιστα οι συζητήσεις αυτές, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία στους βασικούς όρους του συμβιβασμού (ποσό και δόσεις) και μένει να ρυθμιστούν κάποια διαδικαστικά ώστε να πέσουν και οι υπογραφές και να λυθεί το ζήτημα εξωδικαστικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα ως το τέλος της εβδομάδας η συμφωνία να ολοκληρωθεί και μετά τον Τσέζαρεκ, οι κίτρινοι να έρθουν σε συμβιβασμό και με τον Χουάν Τόχα που φυσικά θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: