Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

«Δεν παίζουμε στην επέτειο του Χίλσμπορο»

«Δεν παίζουμε στην επέτειο του Χίλσμπορο»
Ξεκάθαρο μήνυμα προς την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έστειλε ο Κένι Νταλγκλίς, όσον αφορά στην ημερομηνία του ημιτελικού του Κυπέλλου. Η Λίβερπουλ δεν επιθυμεί να αγωνιστεί την 15η Απριλίου, αφού η ημέρα εκείνη συμπίπτει με την επέτειο της τραγωδίας του «Χίλσμπορο».

Οι «κόκκινοι» θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Έβερτον ή Σάντερλαντ, οι οποίες κοντράρονται στο «Στάδιο του Φωτός», στον επαναληπτικό του 1-1.

Η σειρά των ημιτελικών διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ», στις 14 και 15 Απριλίου, με τη Λίβερπουλ να ζητά να αγωνιστεί το Σάββατο, ώστε να αποφύγει την επέτειο της τραγωδίας.

«Δεν θα παίξουμε στις 15. Η UEFA και η FA αντιδρούν υποδειγματικά σε τέτοια θέματα και πάντα υποστηρίζουν τέτοιου είδους αιτήματα και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να μας πουν να αγωνιστούμε στις 15 γιατί δεν πρόκειται να το κάνουμε. Δεν νομίζω να έχουμε δώσει ποτέ παιχνίδι εκείνη την ημερομηνία. Θα αλλάξει τώρα αυτό;», τόνισε ο Κένι Νταλγκλίς», μετά τον αγώνα με την Στόουκ, στο οποίο η ομάδα του επικράτησε και πήρε την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: