Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Κασίγιας: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Γκουαρντιόλα»

Κασίγιας: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Γκουαρντιόλα»
Μόνο τον Ζοσέ Μουρίνιο ακούει ο Ίκερ Κασίγιας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος μετά την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάλαγα στο Μπερναμπέου. Το τελευταίο διάστημα ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι το πρωτάθλημα στην Ισπανία έχει τελειώσει, όμως ο αρχηγός της «βασίλισσας» τόνισε ότι δεν ισχύει η συγκεκριμένη άποψη.

«Πονάει αρκετά η ισοπαλία, αλλά αυτό ήταν ένα γκολ από τον Καθόρλα και είχαμε σταθεί τυχεροί σε άλλους αγώνες. Ναι, ήμασταν τυχεροί σε άλλους αγώνες, όπως την Ράγιο Βαγεκάνο, Βαλένθια και Μπέτις», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός των Μαδριλένων.

Στη συνέχεια, ο Κασίγιας τόνισε: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο Γκουαρντιόλα. Κάνω ό,τι λέει ο προπονητής μου και ότι νομίζουμε. Ποτέ δεν φανταστήκαμε ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, Έχουμε κάνει πολλές νίκες για να φτάσουμε στην πρώτη θέση και χρειάζεται να υπερασπιστούμε τους στόχους μας».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός ανέφερε: «Ξέραμε ότι είχαμε δέκα βαθμούς διαφορά, οι οποίοι ήταν ένα μία καλή απόσταση από τον δεύτερο. Τώρα έχουμε οχτώ, οι οποίοι πολύ καλή διαφορά για τον κόσμο. Ωστόσο, χρειάζεται να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται να κοιτάξουμε το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: