Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σε τριπλό ταμπλό

Ποια είναι τα τρία... αγκάθια για τη διοίκηση του Άρη εν όψει της κατάθεσης του φακέλου για την αδειοδότηση.

Σε τριπλό ταμπλό
Δυο εβδομάδες απομένουν ως την καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης που αφορά τα οικονομικά κριτήρια (καταληκτική ημερομηνία είναι η 4η Απριλίου) και η μάχη που δίνει η διοίκηση του Αρη για να κλείσει όλες τις «τρύπες» είναι σε… τριπλό ταμπλό. Τα τρία μέτωπα-αγκάθια τα οποία στο άμεσο διάστημα χρειάζονται λύση και φυσικά… ρευστό είναι η εφορία ώστε να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα, οι οφειλές προς συγκεκριμένους πρώην παίκτες και προπονητές και η καταβολή της πρώτης δόσης στους νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι με ανακοίνωσή τους την περασμένη εβδομάδα έκαναν γνωστό ότι αποδέχονται τις προτάσεις της ΠΑΕ για τους διακανονισμούς και περιμένουν την υλοποίηση των δεσμεύσεων της τελευταίας.

Άμεση προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η διευθέτηση των δόσεων προς την εφορία, θέμα που χειρίζεται ο Διευθύνων Σύμβουλος Αντώνης Ζαμπέτας και λογικά θα έχει κλείσει θετικά ως την Δευτέρα (19/03) ώστε να εξασφαλίσει η ΠΑΕ φορολογική ενημερότητα. Μόλις οριστικοποιηθεί το ακριβές ποσό που θα πρέπει να καταβάλλουν άμεσα οι κίτρινοι, θα ξέρουν και οι άνθρωποι του Αρη, τα χρήματα που απαιτούνται για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές.

Μεγάλο αγκάθι αποτελεί τις τελευταίες μέρες το κομμάτι της συμφωνίας με τους με τους πρώην παίκτες και προπονητές. Μέχρι στιγμής, αυτοί που αποδεικνύονται «σκληρά καρύδια» είναι ο Έκτορ Κούπερ με τους συνεργάτες του, ο Οριόλ και ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Και με τους τρεις οι άνθρωποι του Αρη είναι σε αλλεπάλληλες επαφές για την διευθέτηση των οφειλομένων τους και φυσικά η συναίνεσή τους στους διακανονισμούς. Το πρόβλημα και με τις τρεις περιπτώσεις έγκειται στο ύψος της πρώτης δόσης, αλλά πιστεύεται ότι, με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Μέσα στην εβδομάδα την σκυτάλη θα πάρουν και οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα και περιμένουν τις επόμενες μέρες να εισπράξουν την 1η δόση των χρημάτων που τους οφείλονται, βάσει της συμφωνίας διακανονισμού που έχουν κάνει με τη διοίκηση ώστε να υπογράψουν για την αδειοδότηση, αφού στις επόμενες μέρες εκτιμάται ότι θα τους δοθούν και τα σχετικά έγγραφα από τη διοίκηση. Από τους νυν ποδοσφαιριστές, το πρόβλημα ακούει στο όνομα Χουάν Τόχα, που ως γνωστό έχει καταθέσει προσφυγή και δεν έχει ακόμη συμφωνήσει στα ποσά του διακανονισμού.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: