Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πατάει το Power, για να γίνει ...Rangers!!

Έχει βουίξει η πιάτσα των μανατζαρέων πως μεγάλη ομάδα από την Ελλάδα ψάχνει και ψάχνεται για τις εξελίξεις στους Ρέιντζερς, καθώς πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της είναι ταμάμ για τη Superleague.
Πατάει το Power, για να γίνει ...Rangers!
Το μυαλό όλων, φυσικά, πηγαίνει στον Ολυμπιακό, που έχει το πορτοφόλι για τέτοιου είδους ψώνια. Μην αποκλείσετε, όμως, να υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα ή ακόμα και ομάδες.
Ο λόγος είναι πως η οικονομική κατάσταση στον σκοτσέζικο σύλλογο είναι τραγική και η διοίκηση του συλλόγου έχει αποφασίσει να αφήσει τους περισσότερους παίκτες ελεύθερους το καλοκαίρι, μήπως και σώσει το καράβι.
Από τη στιγμή, δηλαδή, που δεν χρειάζεται να δοθούν χρήματα σε κλαμπ για να μείνει ελεύθερος ένας ποδοσφαιριστής, είναι δύσκολο να κινηθεί ακόμα και ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ για έναν από τους παίκτες των Ρέιντζερς;
Το σίγουρο, πάντως, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν μάνατζερ που έχουν καλή ενημέρωση και δικτύωση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι πως αρκετοί παίκτες από αυτούς που θα φύγουν από την σκοτσέζικη ομάδα, θα μας απασχολήσουν το καλοκαίρι. Με τα πρωτοσέλιδα και τους μεγάλους τίτλους στις οπαδικές εφημερίδες, να ετοιμάζονται από τώρα...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: