Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

"Δεν θα δείξω οίκτο"!

Αποφασισμένος να σκοράρει στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ εμφανίζεται ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε πως παρά την σχέση αγάπης που έχει με τους «κόκκινους» θα προσπαθήσει να σκοράρει για λογαριασμό της ΚΠΡ, ώστε να τη βοηθήσει στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.
"Δεν θα δείξω οίκτο"!
«Η Λίβερπουλ είναι ξεχωριστή ομάδα για μένα, λόγω των τροπαίων που κατέκτησα, όμως για 90 λεπτά δεν θα δείξω οίκτο! Ήταν δύσκολο να φύγω από την Λίβερπουλ, γιατί δεν ήταν δική μου απόφαση. Ο Ράφα Μπενίτεθ μου είπε 'δεν βρίσκεσαι στα πλάνα μου'. Έπρεπε να εγκαταλείψω την ομάδα. Ήταν λυπηρό γιατί τα πήγα καλά στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκα και πίστευα πως άξιζα καλύτερη μεταχείριση. Όμως αφού συνέβη αυτό, έπρεπε να το δεχθώ. Δεν έχω να αποδείξω κάτι γιατί το προπονητικό επιτελείο της Λίβερπουλ έχει αλλάξει, όπως και πολλοί παίκτες. Εάν ήταν το ίδιο προπονητικό τιμ τότε σίγουρα θα μπορούσα. Δεν είχα την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω».
Και συμπλήρωσε: «Αρχίζω να βρίσκω τον δρόμο μου στην ομάδα. Αισθάνομαι πως μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Έχω πράγματα να αποδείξω. Τώρα όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς και πρέπει να τους κερδίσουμε. Εάν θέλεις να μείνεις στην κατηγορίας πρέπει να νικάς».
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: