Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τσιρίλο: «Κίνητρο για τα πλέι οφ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος στο 85' γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από την ήττα μέσα στο Αγρίνιο.

Για το γκολ της ισοφάρισης: «Ένιωσα πολύ ομορφα. Ειδικά για έναν αμυντικό το να σκοράρει είναι πολύ σημαντικό. Ήταν πολύ καλό που γλίτωσα την ομάδα από την ήττα στα τελευταία λεπτά. Νιώθω πολύ όμορφα».

Για το προαίσθημα που είχε ότι θα βάλει γκολ: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό το προαίσθημα. Πραγματικά το ένιωθα αυτό το πριν το παιχνίδι αλλά ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Για τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις: «Πράγματι στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, την Ουντινέζε, τον Αστέρα και τον Παναιτωλικό δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Το θετικό είναι ότι σε κάποια από αυτά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει να διορθώσουμε την κατάσταση. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση και μάλιστα άμεσα».

Για το αν έχει επηρεάσει η κούραση είπε: «Η εμπειρία μου, μου λέει πως μετά από τόσα παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελληνικό πρωτάθλημα σίγουρα η κούραση μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο στην απόδοση. Μετά από τόσα παιχνίδια είναι φυσικό κάποιοι παίκτες να αισθάνονται κουρασμένοι. Αυτό όμως είναι η δουλειά μας. Ελπίζω σύντομα μέσα από τη δουλειά να βελτιωθούμε και να δείξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».

Για το πρωτάθλημα και τα πλέι-οφ που ακολουθούν: «Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι εύκολα τα πέντε παιχνίδια που ακολουθούν ειδικά με τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους και θα κυνηγούν τα αποτελέσματα. Αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να είμαστε έτοιμοι για να τα αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς στο κυνήγι μιας εκ των πρώτων θέσεων για τα πλέι οφ».

Για το αν υπάρχει κίνητρο: «Εάν δεν υπάρχει κίνητρο πρέπει να σταματήσουμε το ποδόσφαιρο. Έχουμε τεράστιο κίνητρο και θέλουμε να επαναλάβουμε την πορεία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: