Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Γιανγκ: «Ήρθα για τίτλους στη Γιουνάιτεντ»

Γιανγκ: «Ήρθα για τίτλους στη Γιουνάιτεντ»
Για την πρώτη του χρονιά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις διαφορές που συνάντησε σε σχέση με την παρουσία του στην Άστον Βίλα στο παρελθόν, αναφέρθηκε ο Άσλεϊ Γιανγκ στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο 26χρονος Άγγλος μετακόμισε στο «Ολντ Τράφορντ» το προηγούμενο καλοκαίρι, μετά από 5 χρόνια παρουσίας στους «χωριάτες» και φαίνεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

«Είναι πολύ καλύτερα από ότι περίμενα πριν έρθω στην ομάδα. Είναι άκρως συναρπαστικό να είσαι μέρος της Γιουνάιτεντ, ειδικά αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος. Μπορεί να μας ξέγραψαν όταν βρεθήκαμε λίγους πόντους πίσω από την Σίτι, αλλά συνεχίσαμε τη δουλειά μας και όλοι στην ομάδα ήμασταν συγκεντρωμένοι», σχολίασε αρχικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

«Είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία να πρέπει να κερδίσεις όλα τα ματς από το να διεκδικείς απλώς την είσοδο σου στην εξάδα για να αγωνιστείς στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Για αυτό άλλωστε ήρθα στη Γιουνάιτεντ, να κερδίσω τίτλους. Και μόνο που μου δίνεται αυτή η δυνατότητα στη καριέρα μου, είναι φοβερό», κατέληξε ο Γιανγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: