Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Απέσυραν την πρόταση οι Blue Knights!!

Απέσυραν την πρόταση οι Blue Knights!
Απρόσμενη εξέλιξη στο θέμα αγοραπωλησίας της Ρέιντζερς! Οι Blue Knights που είχαν καταθέσει την προσφορά τους και εμφανίζονταν με τη μορφή του επικρατέστερου φαβορί για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου, απέσυραν την πρόταση!

«Είναι πραγματικά απογοητευτικό αυτό που συνέβη. Ειδικά από τη στιγμή που αυτό έγινε περίπου μια εβδομάδα αφότου ειδοποιήσαμε τον επικεφαλής του επιχειρηματικού γκρουπ για το γεγονός πως η προσφορά τους ήταν η καλύτερη από τις τέσσερις που είχαν κατατεθεί» υποστήριξε ο εκ των διαχειριστών της ομάδας, Ντέιβιντ Γουάιτχαους.

Ο άλλοτε πρώην τεχνικός διευθυντής των «διαμαρτυρόμενων», Πολ Μάρεϊ, ήταν αυτός που ηγούταν την προσπάθειας των Blue Knights που στην πλειοψηφία τους, αποτελούνταν από φίλους του συλλόγου.

«Οι συζητήσεις τις τελευταίες μέρες είχαν ενταθεί, αλλά δεν είχε υπάρξει ακόμη συμφωνία. Είχαμε λάβει σοβαρά υπόψη μας την πρόταση που είχαν καταθέσει, γιατί εξετάζοντας το σύνολό τους, αυτή των Blue Knights ήταν η πιο συμφέρουσα. Φυσικά, από τη στιγμή που το γκρουπ αποτελούταν από αρκετούς οπαδούς του συλλόγου, είναι ένας λόγος παραπάνω για να τους εμπιστευθείς» πρόσθεσε ο Γουάιτχαους, χωρίς όμως να γνωστοποιήσει τους λόγους της απόσυρσης.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: