Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Αυξάνονται οι μνηστήρες για Αζάρ!!

Αυξάνονται οι μνηστήρες για Αζάρ
Όπως όλα δείχνουν ο Εντέν Αζάρ θα είναι το «καυτό» όνομα του καλοκαιριού, όσον αφορά σε ποια ομάδα θα καταλήξει. Ήδη μήνες πριν από την μεταγραφική περίοδο ερίζουν αρκετοί μνηστήρες, αφού όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ότι θα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις γύρω από το όνομα του άσου της Λιλ.

Πριν από λίγο καιρό ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε βρεθεί στην Γαλλία για να βολιδοσκοπήσει τον παίκτη από κοντά. Ωστόσο από την Premier League δεν ενδιαφέρεται μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και η Τότεναμ, όπως φαίνεται από δηλώσεις που έκανε ο Ασού Εκοτό, με τις οποίες ουσιαστικά προσπαθεί να «πείσει» τον Βέλγο επιθετικό να επιλέξει την Λονδρέζικη ομάδα.

«Μπορεί να πετύχει στην Τότεναμ. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα», ανέφερε ο αριστερός μπακ των «πετεινών» , ενώ πρόσθεσε ότι με τους πολλούς Γάλλους που υπάρχουν στην ομάδα δεν θα έχει και πρόβλημα προσαρμογής.

Άποψη όμως για το μέλλον του Αζάρ έχει και ο πρώην συμπαίκτης του στην Λίλ και νυν παίκτης της Νιουκάστλ, Γιοχάν Καμπαγιέ, ο οποίος θεωρεί ως καλύτερη επιλογή για τον 21χρονο επιθετικό την Άρσεναλ.

«Ο Εντέν μπορεί να τα πάει πολύ καλά στην Αγγλία. Θεωρώ ότι η ομάδα που του ταιριάζει περισσότερο είναι η Άρσεναλ. Εκεί μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλύτερα», ήταν τα λόγια του Καμπαγιέ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: