Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Τσεχ: «Απλός… άνθρωπος ο Μέσι»!

Τσεχ: «Απλός… άνθρωπος ο Μέσι»
Το ρόλο του φαβορί, όχι μόνο για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την κατάκτηση του τροπαίου απέδωσε στην Μπαρτσελόνα, ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ. Παράλληλα, εκθείασε τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας όμως, ότι αν οι «μπλε» είναι 100% συγκεντρωμένοι στην αντιμετώπιση του, πιθανώς τα καταφέρουν.

«Φυσικά είναι το μεγαλύτερο φαβορί για κατάκτηση και του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Έχουμε δύο παιχνίδια στα οποία καλούμαστε να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας προγνωστικά», τόνισε αρχικά ο 29χρονος Τσέχος στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα και ο Μέσι είναι ο καλύτερος από όλους. Στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή αποτελεί φοβερή απειλή. Έχει εκπληκτική τεχνική με την μπάλα στα πόδια αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ξέρει να αντιδρά όταν χρειάζεται στο παιχνίδι. Ωστόσο είναι απλά άνθρωπος και αν τον αντιμετωπίσουμε με το 100% των δυνατοτήτων μας, θα τα καταφέρουμε», σχολίασε στο τέλος για τον «Λίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: