Τρίτη 17 Απριλίου 2012

«Μισός» στην Τρίπολη ο ΠΑΟ!!

Αρκετές και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες, που προκύπτουν και από το... εξωαγωνιστικό ρεπορτάζ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός για την αυριανή αναμέτρηση στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα. Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν ούτε λίγο, ούτε πολύ οι Μπιάρσμιρ, Κουίνσι, Ζέκα, Σιμάο, Κατσουράνης, Βύντρα και Ρούντολφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουίνσι έμεινε εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (άργησε 7 λεπτά στη χθεσινή προπόνηση) και ο Ζέκα (λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά. Επίσης, τιμωρημένοι είναι οι Σιμάο, Κατσουράνης, Βύντρα και Ρούντολφ.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Superleague 2011-12. Εκτός της 19μελούς αποστολής στην οποία περιλήφθηκε και ο νεαρός Κουσίδης έμειναν οι: Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Κοτσόλης, Κουίνσι, Ζέκα (λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά), Ταμπάκης, καθώς και οι τιμωρημένοι Σιμάο, Κατσουράνης, Βύντρα και Ρούντολφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: