Τρίτη 17 Απριλίου 2012

«Δεν θα αισθανθεί άνετα η Μπαρτσελόνα»

«Δεν θα αισθανθεί άνετα η Μπαρτσελόνα»
Την άποψη ότι το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μπορεί να κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Champions League εξέφρασε ο Χουάν Μάτα, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα στην «AS». «Ο θόρυβος που δημιουργούν οι οπαδοί μας, μέσα στην έδρα μας, μπορούν πολλά να κριθούν και υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που θα παίξουν ρόλο, μπορεί να μας βοηθήσουν και έχω την αίσθηση ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε», τόνισε ο Ισπανός χαφ.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Χουάν Μάτα στην «AS»

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει μία εμμονή με το Champions League. Βαδίζετε προς αυτή την κατεύθυνση;

«Γνωρίζουμε πόσο θα ενθουσιαστεί ο ιδιοκτήτης του συλλόγου αν κερδίσουμε τον τίτλο. Η Τσέλσι έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και σε έναν τελικό, αλλά απέτυχε την τελευταία στιγμή. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Μπαρτσελόνα, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κανείς δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα πρέπει να παίξουν όλοι πολύ καλά για να περάσουν».

Ποιο μπορεί να είναι το «κλειδί» της πρόκρισης;

«Είμαι πολύ σίγουρος για το Στάμφορντ Μπριτζ. Ο θόρυβος που δημιουργούν οι οπαδοί μας, μέσα στην έδρα μας, μπορούν πολλά να κριθούν και υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που θα παίξουν ρόλο, μπορεί να μας βοηθήσουν και έχω την αίσθηση ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Η Μπαρτσελόνα δεν θα αισθάνεται άνετα».

Σε ανησυχεί το γεγονός πως το δεύτερο ματς θα γίνει στο Καμπ Νου;

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι μακριά από το γήπεδο σου μπορεί να βοηθήσει. Μπορεί μία ισοπαλία για την Μπαρτσελόνα να είναι καλό αποτέλεσμα και να φανεί καθοριστικό στη συνέχεια. Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, όπως το κάναμε στη Νάπολι ή κόντρα στην Μπενφίκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: