Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Χαιρετάει ο Ερνέστο...

Την αρνητική - όπως όλα δείχνουν - απάντηση στην ερώτηση αν θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού αναμένεται να ανακοινώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Ισπανός προπονητής φέρεται να έχει πάρει ήδη την απόφασή του να επιστρέψει στην πατρίδα του για το γνωστό οικονομικό οικογενειακό θέμα και στη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, θα γνωστοποιήσει την επιθυμία του να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η απόφαση που πήρε ο Βαλβέρδε ήταν αποτέλεσμα της συζήτησης που είχε τόσο με την οικογένειά του, όσο και με τον εκπρόσωπό του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Το σήριαλ φαίνεται πως ολοκληρώνεται και ο τεχνικός των Πρωταθλητών θα ανακοινώσει, το πιθανότερο μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την αποχώρησή του.

Νέος ρόλος για Ντάρκο

Η πολίτευση του Τάσου Μητρόπουλου φέρνει εξελίξεις όσον αφορά το ρόλο του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην ομάδα. Ο Σέρβος, θα αναλάβει χρέη αρχισκάουτερ και γενικού διευθυντή, πράγμα που σημαίνει ότι θα βρίσκεται δίπλα στον νέο προπονητή και θα έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα η άποψή του. Φυσικά, θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει και την ευθύνη για την προσαρμογή του νέου κόους, κάνοντας και προσπάθεια να βάλει το νέο πρόσωπο στο κλίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φεύγουν δύο

Ιβάν Μαρκάνο και Πάμπλο Ορμπάιθ δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά. Ο πρώτος θα επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δικαίωμα συζήτησης για αγορά του παίκτη, ενώ ο δεύτερος θα γυρίσει και αυτός στην πατρίδα του, αν και πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Μπιλμπάο. Και οι δύο ήταν επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε και όπως είναι λογικό, η αποχώρηση του προπονητή τους οδηγεί και αυτούς στην έξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: