Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Δεν το κουνάει από τη Βρέμη

Στο δυναμικό της Βέρντερ Βρέμης και μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να μείνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς σε συνέντευξή του έκανε γνωστή την πρόθεση της διοίκησης να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς υπάρχει στο δανεισμό του Έλληνα διεθνούς άσου από την Τζένοα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Παπασταθόπουλου από την ιταλική ομάδα, η Βέρντερ θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η απόφαση έχει ληφθεί και θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία», τόνισε ο Άλοφς ο οποίος συνέχισε:

«Ο Σωκράτης είναι ένας παίκτης, ο οποίος σε λίγα χρόνια θα είναι αρκετά σημαντικός για την ομάδα», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της Βέρντερ Βρέμης ενημέρωσαν αυτούς της Τζένοα εδώ και μια εβδομάδα για την πρόθεσή τους. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Παπασταθόπουλος -βάσει της αρχικής συμφωνίας- θα έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια ενώ αναμένεται σε μια εβδομάδα στη Βρέμη ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Κλιτσίδης για να συζητήσει με της διοίκησης της Βέρντερ τους όρους του νέου συμβολαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: