Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Μόνο νίκες στο φινάλε!!

Μόνο νίκες στο φινάλε
Με ψηλά το κεφάλι καλείται ο Άρης να κλείσει τη φετινή σεζόν, ήταν το μήνυμα του Μανουέλ Μασάδο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Περιμένοντας την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για την οριστική συνέχιση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν τα δυο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της έκτης θέσης.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Παναιτωλικός παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή. Εχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες και σίγουρα θα διεκδικήσει μέσα στο γήπεδό του, μόνο το τρίποντο. Από εκεί και πέρα όμως, η δική μου ομάδα θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, επομένως κι εμείς θα κατέβουμε μόνο για το τρίποντο», δήλωσε πρόσφατα ο Πορτογάλος στη Nova.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, απουσία του τιμωρημένου Κώστα Καζναφέρη και το κενό που αφήνει στο δεξί άκρο της άμυνας είναι το μεγάλο ερωτηματικό του 57χρονου προπονητή εν όψει του αυριανού ματς.

Στη συγκεκριμένη θέση θα χρησιμοποιηθεί ο Νέτο και όχι ο Παπαστεριανός, ο οποίος δεν δείχνει να είναι ακόμη έτοιμος. Ο Μασάδο σκέφτεται ακόμη να διατηρήσει τον Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας, παρά την πολύ κακή εμφάνισή του με τον Αστέρα, ενώ νέο πρόσωπο θα είναι ο Ακόστα που ξεπέρασε τη θλάση και θα παίξει στα αριστερά της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: