Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένος με γκολάκια φορτωμένος!

Ένα DVD με τα γκολάκια και τις καλές στιγμές του Κλάους στο πρωτάθλημα της Superleague και το Europa League, κυκλοφορεί τελευταία ευρέως σε πολλά γραφεία μάνατζερ, εντός και εκτός συνόρων.
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένος με γκολάκια φορτωμένος!
Ποιος το έφτιαξε και ποιος το λανσάρει, δεν έχουμε καταφέρει να το μάθουμε, γιατί γύρω από το θέμα φαίνεται πως έχει ισχύσει κάποια ιδιότυπη "ομερτά". Ωστόσο, το DVD κυκλοφορεί και γυρνάει γύρω γύρω.
Όπως διέρρευσε, πιο πολλά "κομμάτια" έχουν διοχετευτεί σε Ιταλία και Γερμανία. Το δεύτερο είναι και λογικό, αφού ο Κλάους τα ξέρει καλά τα γερμανικά και δεν θα έλεγε "όχι" σε μια καλή πρόταση από ομάδα της Bundesliga.
Αντίθετα με τις ομάδες απο τη Ρωσία, που τρώνε τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη, αφού ο στράικερ του ΠΑΟΚ ούτε που θέλει ν΄ ακούσει για ...μετανάστευση στη Σιβηρία.
Πάντως, αυτό που θεωρείται σίγουρο και με δεδομένη την απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ να ρίξει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν εξαιτίας και των πιέσεων που δέχεται από την UEFA, είναι πως ο Κλάους έχει κολλημένο πάνω του ένα χαρτί που γράφει "ΠΩΛΕΙΤΑΙ". Όσοι πιστοί προσέλθετε, δηλαδή, αρκεί η πρόταση να είναι ικανοποιητική, τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον παίκτη.
Το πρόβλημα για την ώρα είναι πως Γερμανοί και Ιταλοί δεν φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν πάνω από 1,5-2 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν το συζητά με τόσο λίγα λεφτά να παραχωρήσει το κορυφαίο ίσως περιουσιακό του στοιχείο μετά τον Βιεϊρίνια. Αλλά από την άλλη, κι ο παίκτης δεν ψήνεται να φύγει για τη Ρωσία, παρότι οι Ρώσοι είναι πιο εύκολο να καλύψουν τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.
Και σ΄ αυτό ακριβώς θα πρέπει να ελπίζουν τελικά οι φίλοι του ΠΑΟΚ, για να δουν τον Κλάους και του χρόνου με τη φανέλα της ομάδας τους. Να μη βρεθεί ομάδα που να καλύπτει, τόσο τον παίκτη όσο και τη διοίκηση. Ο χρόνος θα δείξει...
  sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: