Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Το σκέφτεται σοβαρά ο Έμερι...!!

O Ερνέστο Βαλβέρδε λέει «αντίο» και ο Ουνάι Έμερι ολοένα και ανεβαίνει θέσεις στην ερυθρόλευκη λίστα. Τι είναι αυτό που περιμένει ο 40χρονος τεχνικός!
Το σκέφτεται σοβαρά ο Έμερι...

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ανακοινώνει την απόφαση του σχετικά με το μέλλον του. Όλα δείχνουν πως ο Βάσκος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους και ήδη τα ονόματα στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών αυξάνονται. Πολύ ψηλά βρίσκεται ο Ουνάι Έμερι, για τον οποίο οι Ισπανοί επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη επαφές μαζί του, με τον Ίβηρα να έχει επικοινωνία και με τον Βαλβέρδε για να ενημερωθεί ακόμα περισσότερο για θέματα του συλλόγου.
Οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν πως είναι σε επαφές με οποιονδήποτε τεχνικό, ωστόσο οι Ίβηρες επιμένουν και τονίζουν πως τρεις ομάδες κοιτάζουν τον 40χρονο τεχνικό, με τους Πειραιώτες να είναι πιο ψηλά στην εκτίμηση του, μιας και Βιγιαρεάλ, αλλά και Σοσιεδάδ δεν έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με τους Πειραιώτες, αλλά και το... προνόμιο να συμμετέχουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι είναι όμως αυτός που σκέφτεται ο Έμερι;
Πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τον ημιτελικό με την Ατλέτικο, αφού σε περίπτωση που η Βαλένθια πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και παράλληλα διατηρηθεί στην 3η θέση τότε θα μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα ένα συμβόλαιο σε δυνατό κλαμπ της Ισπανίας, αλλά και της Αγγλίας.

Ωστόσο, αν τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως θέλει τότε το τέλος από τη Βαλένθια μπορεί να είναι πρόωρο, κάτι που είναι πιθανό να τον φέρει ακόμα πιο γρήγορα στο Λιμάνι, μιας και οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού τον καλύπτουν. Ο Ολυμπιακός θέλει τον 40χρονο γιατί ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της ομάδας, οι Πειραιώτες δεν θέλουν να αλλάξουν την εικόνα και με τον Έμερι στον πάγκο του μπορεί το σχήμα να δέσει αρμονικά όπως άλλωστε έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Αν πάντως... στραβώσει  το θέμα, τότε δεν αποκλείεται να έρθει μια λύση ούτε από Σερβία, αλλά ούτε από Ισπανία, αλλά από τη Γαλλία με τον Ντεσάμπ να παίρνει πόντους. Ας μην ξεχνάμε πως την επόμενη σεζόν οι Ισπανοί δεν θα είναι τόσοι πολλοί στον Πειραιά...
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: