Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ένας Ντέμης έμεινε...

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Ντέμη Νικολαΐδη για την εύρεση επενδυτή ή επενδυτών και χορηγικής συμφωνίας για τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ένας Ντέμης έμεινε...
Σε αυτόν έχουν εναποτεθεί οι ελπίδες της διοίκησης και του κόσμου της ομάδας για την αποφυγή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, την εξασφάλιση αδειοδότησης και τη διασφάλιση του μέλλοντος του συλλόγου.
Μέχρι στιγμής ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της «Ένωσης» δεν έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του. Και προτού συμβεί κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να πει ο ίδιος το παραμικρό, καθώς δεν θέλει να… παίξει με τον πόνο των ταλαιπωρημένων φίλων της ομάδας. Ευχής έργο είναι να υπάρξει κάποια εξέλιξη πριν τη γενική συνέλευση της 25ης Απριλίου, ώστε αυτή να σηματοδοτήσει την απαρχή για την επιστροφή του στη διοίκηση της ΠΑΕ. Εφόσον αυτό συμβεί, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα επιδιώξει τη μείωση της τιμής της μετοχής από το 1,2 στα 0,33 ευρώ.
Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Δημητρέλος μετά από ολιγοήμερες διακοπές επιστρέφει στον δικό του αγώνα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα συνεχίσει τις επαφές με την εφορία για την εξασφάλιση ενημερότητας, ενώ εξακολουθεί να περιμένει τις 120.000 ευρώ του Νίκου Νοτιά για να καλυφθούν οι οφειλές προς τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και να μειωθεί κατά το ήμισυ το εκκρεμές χρέος του φακέλου που κατατέθηκε στην UEFA. Στη διοίκηση περιμένουν επίσης τις κινήσεις Νικολαΐδη, αφού τα προσδοκώμενα έσοδα μέχρι το τέλος της σεζόν είναι 250.000 ευρώ και θα απαιτηθούν περί τα 8 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο για να ξεπεράσει η ΠΑΕ το σκόπελο της αδειοδότησης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: