Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ούτε Καστίγιο, ούτε Ούμπιντες στο Αγρίνιο!!

Με αρκετά και μάλιστα σπουδαία προβλήματα ταξίδεψε στο Αγρίνιο ο Άρης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Τελικά ο Νέρι Καστίγιο δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε σήμερα κανονικά, έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή. Εκτός όμως, έμεινε και ο Χαβιέ Ούμπιντες, ο οποίος ανέβασε 39ο πυρετό (αντιμετωπίζει αμυγδαλίτιδα) και δεν προπονήθηκε σήμερα, με συνέπεια να μείνει κι αυτός εκτός των επιλογών του Μανουέλ Μασάδο.

Συν τοις άλλοις, εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντίκο, Παπαστεριανός (προπονήθηκε, αλλά είναι ακόμη ανέτοιμος), Τσουκάνης και ο τιμωρημένος Καζναφέρης, που χάνει τα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς. Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Παπαζαχαρίας, Γιαννιώτας, Κατίδης, Πρίτττας, Ακόστα, Φατί, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Καπετάνος, Κανούλας και Γιαννίτσης.
*Ο τελευταίος μάλιστα συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή της πρώτης ομάδας, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για μεγάλο χρονιό διάστημα φέτος.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: