Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Μπέος: «Μας κυβερνούσε ένας χασισοπότης!»

Λάβρος κατά πάντων εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος, μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου όπου κρατείται, καταφερόμενος κατά των «κυκλωμάτων» που ώθησαν τον Ολυμπιακό Βόλου στην αφάνεια κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι «ερυθρόλευκοι» στο τέλος θα μπορέσουν να δικαιωθούν πανηγυρικά. Μιλώντας στο «Marconi Radio» έβαλλε κατά των κομμάτων και ειδικά του ΠΑΣΟΚ, του Βουλευτή Μαγνησίας, Κώστα Καρτάλη και της Νομαρχιακής του κόμματος στο Βόλο, που «έβαλαν το χεράκι τους» για να διαλυθεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

«Είναι λαμόγια, με πολεμάνε, έχω πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν μου αφήνουν το τεκμήριο της αθωότητας. Θα κάνω 18 μήνες και θα βγω, θέλουν δεν θέλουν, το έχω πάρει απόφαση. Παρανομούν! Κάνουν κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος. Δεν θα τους παρακαλέσω, αντίθετα θα τους ξεφωνίσω» επισήμανε ο Μπέος μιλώντας για δικαστική πλάνη εναντίον του.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό χασισιπότη (!) και τόνισε ότι η φυλάκισή του έγινε μόνο και μόνο για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα προβλήματα που υπήρχαν εκείνο το χρονικό διάστημα. «Όλα ήταν ένα στημένο παιχνίδι, ενός χασισοπότη! Είναι λυπηρό. Ενας χασισοπότης κυβερνούσε δυο χρόνια την Ελλάδα. Θεώρησε ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ, να πάει ο Μπέος φυλακή την ώρα που χιλιάδες κόσμου διαδήλωνε στο Σύνταγμα κατά των μνημονιακών και δυσμενών μέτρων για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη»!

Τέλος, φρόντισε να μιλήσει για την αγάπη που του κόσμου που παραμένει... άσβεστη, καθώς υποστήριξε ότι εκφράζεται καθημερινά με επιστολές ανώνυμων κι επώνυμων που του συμπαραστέκονται μέσα στις φυλακές, όπου παραμένει προφυλακιστέος.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: