Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πασσαλής: «Κέρδος οι νέοι παίκτες»

Στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής των κιτρίνων ο Πέτρος Πασσαλής, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Άρη αλλά σε όλα τα παιχνίδια της αυριανής αγωνιστικής που θα κρίνουν την τελική κατάταξη.

Για την αυριανή αγωνιστική του πρωταθλήματος: “Το ενδιαφέρον βρίσκεται στην ουρά. Αν και πιστεύω ότι η Κέρκυρα θα κερδίσει το παιχνίδι απέναντι στον αδιάφορο ΌΦΗ. Εύκολα ή δύσκολα η Ξάνθη θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει κόντρα στον Πανιώνιο.

Σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο Εργοτέλης ειδικά μετά και την ισοπαλία του με τη Δόξα Δράμας.
Ο Εργοτέλης έχει μια σταθερή παρουσία στην πρώτη κατηγορία αλλά παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση. Φέτος ξεκίνησε καλά αλλά μετά έδειξε μια μεγάλη αστάθεια.

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι ο Εργοτέλης δεν έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του και αυτό ίσως να λειτουργεί ανασταλτικά. Δεν έχω άλλη εξήγηση για τις μεταπτώσεις του Εργοτέλη. Νομίζω ότι θα είναι η τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί”.

Για την πορεία του Λεβαδειακού: “Δεν περίμενα την πορεία του Λεβαδειακού. Νόμιζα ότι θα είχε την ίδια τύχη με τη Δόξα. Μας διέψευσαν τόσο ο κ.Παράσχος όσο και οι ποδοσφαιριστές του. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι” .

Για το ματς του Παναιτωλικού με τον Άρη: “Ο Παναιτωλικός θεωρώ ότι είναι πεσμένος. Είχαμε και την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή και σίγουρα και αυτό θα επηρεάσει.

Είναι στενάχωρο για μια ομάδα με τόσο υγιή βάση πέφτει από την Σουπερλίγκα.Από την άλλη ακόμα και νίκη θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο ο Άρης να προλάβει να πάρει την έκτη θέση από τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Άρης θα πρέπει το επόμενο διάστημα να κάνει τον απολογισμό του.

Ανεξάρτητα από τη θέση που θα πάρει ο Άρης θα πρέπει να δει τα κέρδη του. Για μένα το μεγαλύτερο κέρδος του Άρη από τη φετινή χρονιά ήταν η χρησιμοποίηση και η ανάδειξη των νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών”.

Για τα πλέι οφ: "Εάν κάποια ομάδα βρεθεί εκτός Ευρωπαϊκών θέσεων αυτή θα είναι η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα βρει άκρη. Ταλαιπωρείται από προσωπικούς εγωισμούς κάποιων αλλά πιστεύω ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί λύση”. 
 
πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: