Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Σε ψυχολόγο ο Μπαλοτέλι!

Αυτό αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα "Sun", υποστηρίζοντας πως ο "Σούπερ Μάριο" βρέθηκε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση το τελευταίο διάστημα, μετά από την αποβολή του (τέταρτη μέσα στη σεζόν σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ) κόντρα στην Άρσεναλ αλλά και τις καυστικές δηλώσεις εις βάρος του από τον άνθρωπο που τον στήριζε όσο κανείς την τελευταία διετία, τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο παίκτης συνειδητοποίησε ότι η υπομονή του Μαντσίνι έχει φτάσει σε οριακό σημείο και έτσι εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του πως είναι διατεθειμένος να ζητήσει ψυχολογική βοηθεια από ειδικό για να συνεχίσει να παίζει στη Σίτι.
"Ο Μάριο δεν θέλει να φύγει αλλά έχει αντιληφθεί πως χρειάζεται βοηθεια. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, είναι εκτός ελέγχου", δήλωσε στην εφημερίδα στενός φίλος του νεαρού Ιταλού άσου, και πρόσθεσε:
"Είναι επίσης έτοιμος να προσφύγει σε επαγγελματική βοήθεια για να βάλει σε τάξη το κεφάλι του. Έχει ένα τεράστιο ταλέντο αλλά κινδυνεύει σοβαρά να καταστρέψει την καριέρα του.
Ανησυχεί πραγματικά και έχει καταλάβει πλέον ότι θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά του διαφορετικά θα έχει άσχημη κατάληξη..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: