Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Γκουαρντιόλα: «Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης»

Γκουαρντιόλα: «Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης»
Η τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία είχε συνοδευτεί με την πρόκριση της Μπαρτσελόνα αλλά με πολλές και έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Τσέλσι, αποτέλεσε το σημείο αναφορά στη συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής των Καταλανών δεν θέλησε να συνδέσει τα δύο παιχνίδια εκφράζοντας την άποψη ότι στην Τσέλσι δεν βλέπουν το αυριανό παιχνίδι ως ευκαιρία για εκδίκηση.

«Δεν θα παίξουμε σκεφτόμενοι μια εκδίκηση της Τσέλσι, αλλά για να νικήσουμε και να περάσουμε στον τελικό», ήταν η απάντηση του Γκουαρντιόλα για να κλείσει το ζήτημα… «Ό,τι έγινε, έγινε».

«Η Τσέλσι πέρασε μια δεκαετία στην κορυφή τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Ευρώπη με ποδοσφαιριστές που αξίζουν σεβασμού και θαυμασμού», ανέφερε ο Γκουαρντιόλα αρχίζοντας την αναφορά στην αντίπαλη ομάδα.

«Κάθε χρονιά είναι καλύτερη και πιο δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Τσέλσι. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι τα δυσκολότερα παιχνίδια μας», υποστήριξε.

Σχετικά με το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε… «Οι γυναίκες λένε ότι οι άνδρες δεν μπορούν να σκεφθούν δύο πράγματα ταυτόχρονα. Ε, κι εμείς θα μπορούσαμε να σκεφτούμε το ντέρμπι εφόσον αύριο παίζαμε ένα φιλικό. Όμως όχι δεν είναι φιλικό, είναι ένας ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στα τελευταία οκτώ χρόνια», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: